Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw in Zwolle: Koningsnachtspektakel met Coen en Sander

Door Annelynn Kooistra 5 januari 2018

Haal je oranje feestkleding alvast uit de kast, want we krijgen een nieuw koningsnachtfeestje in Zwolle. Met een héle toffe touch, want Coen en Sander van Radio 538 zijn van de partij. De hele avond vermaken zij je met muziek van topartiesten en heel veel confetti. 

Donderdag 26 april is er plaats voor ruim 15.000 oranje partygangers voor het grootste Koningsnacht Spektakel van Nederland! Ja ja, dit feestje vindt plaats in onze stad Zwolle.

Koningsnacht 2018

DJ’s Coen & Sander hebben een heel programma voor je in petto met muziek van toffe artiesten (check hier de line-up). Coen en Sander: “Dit gaat een onvergetelijke avond worden waarbij het publiek de hoofdrol speelt, de beste meezingers voorbij komen, kilo’s confetti je continue om de oren slingeren en alles draait om één ding; feest!” 

via GIPHY

Hoewatwaar?

Het grootste koningsnachtspektakel van Nederland barst donderdag 26 april vanaf 19.00 uur los op de Grote Voort in Zwolle. Twijfel je nog? Aan de prijs gaat het niet liggen, want voor een introductieticket betaal je maar een tientje. Moet je wel snel zijn, want de organisatie verwacht een enorme run op de tickets. Dus: zorg dat je zaterdag 3 februari om 11.00 uur klaar zit achter je laptop om zo’n felbegeerd kaartje te bemachtigen. Let op: de minimale leeftijd om binnen te komen is 18 jaar.

Koningsdag 2018

Het programma voor koningsdag in Zwolle op vrijdag 27 april maken we uiteraard nog bekend. Wat we al wel weten: ook dit jaar kun je weer keihard koninklijke dansjes wagen op Kingdance, één van de grootste outdoor dance festivals op koningsdag. Bekijk hier de foto’s van vorig jaar.

[mc4wp_form id=”688″]
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.