Nieuw: een foodcorner en verse sushi bij deze Jumbo in Zwolle

Door Mandy Veenstra 11 oktober 2017

De Jumbo aan de Veemarkt ondergaat een complete metamorfose. De supermarkt krijgt namelijk een heuse foodcorner waar onder meer verse pizza’s worden gemaakt. Maak je al een blij dansje? De winkel krijgt ook nog eens een versplein waar je versgemaakte sushi haalt! 😮

Om van al dit fijns te kunnen genieten sluit de Jumbo op dinsdag 24 oktober om 18:00 uur haar deuren. Gelukkig hoeven we niet heel lang te wachten, want vanaf woensdag 8 november 9:00 uur is iedereen weer welkom in de nieuwe supermarkt.

jumbo-zwolle-veemarkt
Medewerkers Jumbo Veemarkt | Foto: Jumbo Veemarkt

Feestelijke opening

Deze opening laten ze natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Ter ere van de opening krijgen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Daarnaast ontvangen alle klanten die tot en met zondag 12 november voor een bedrag vanaf € 25,- boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart.

jumbo-zwolle
Foto ter illustratie

Wat is er allemaal nieuw?

In de vernieuwde foodcorner kunnen we niet alleen terecht voor verse pizza’s, maar ook voor warme en koude snacks. Krijgt de winkel een versplein met een grote variatie aan dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. In de slagerij komt een uitgebreid vers grill-assortiment, zoals spareribs, kippenbouten en hele kip. Op de visafdeling kunnen klanten hun favoriete soorten diepgevroren vis en zeevruchten, zoals gamba’s en wilde zalm, zelf samenstellen en is er voor de liefhebbers verse sushi (!) verkrijgbaar. Ook is er een ruimer aanbod aan vleesspecialiteiten met onder meer wild, lams- en rundvlees uit de diepvries. Verder beschikt de winkel straks over een eigen slijterij.

Jumbo Veemarkt supermarkten

nu gesloten08:00 - 21:00

Veemarkt 20, Zwolle

Bekijk meer:supermarkten
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.