Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijktip! Zwolle te zien in nieuw tv-programma MAX Mooiste Treinreizen

Door Melanie Borgman 14 augustus 2020

Pak de popcorn er maar bij en kruip voor de buis, want binnenkort is Zwolle te zien in het gloednieuwe tv-programma MAX Mooiste Treinreizen. Vanuit je luie stoel geniet je van de Nederlandse natuur, steden en dorpen, alsof je zelf in de trein zit. Hoe leuk!

In MAX Mooiste Treinreizen stap je op het station van Leeuwarden aan boord en reis je mee op verschillende trajecten kriskras door Nederland. En dan komt onze mooie Hanzestad -kedeng kedeng- ook even voorbij.

Mooiste treinreis

Afwisselende landschappen, uiteenlopende steden, kleine dorpjes, bijzondere architectuur en de typische, Nederlandse weilanden. Je ziet het allemaal voorbij komen, maar voor de buis lijkt het net alsof je zelf in de trein zit en naar buiten kijkt. Wat vooral bijzonder is aan het programma? Het wordt uitgezonden zonder commentaar en je hoort alleen de stem van de conducteur.

Al nieuwsgierig geworden? Snappen we! Kijk op 17 augustus 2020 om 17.05 naar MAX Mooiste Treinreizen op NPO 1. Kun je écht niet wachten? Bekijk dan hieronder de korte trailer van het nieuwe tv-programma.

Meer lezen op indebuurt: 

Mondkapjes in trein

Zó hoor je dat mondkapje dus te gebruiken

Het advies blijft: reis alleen als het nodig is en werk zoveel mogelijk thuis. Maar mocht je dan toc...

Mag dat? Autorijden met je met slippers aan?

Wat een weertje! Gooi je sneakers maar uit en laat je tenen genieten van de buitenlucht in hippe sli...

adv.