Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hudson’s Bay Zwolle sluit mogelijk de deuren

Door Hilke Vos 10 juni 2019

Winkelketen Hudson’s Bay dreigt met het sluiten van vestigingen in Nederland, zo lezen we op nieuwssite RTL Z. Het gaat al best lang niet goed met de warenhuisketen in ons land. In hartje Zwolle zit ook een Hudson’s Bay.

Bijna alle Europese winkels worden verkocht aan het Oostenrijkse Signa. Hudson’s Bay wil zich volledig richten op de activiteiten in Noord-Amerika.

Mogelijke sluiting winkels

De vijftien Nederlandse winkels vallen buiten de verkoop en worden nu volledig eigendom van het Canadese moederbedrijf. Wat er met al deze Hudson’s Bay-filialen gaat gebeuren, is onduidelijk. Er is in ieder geval een financieel adviseur ingehuurd om het één en ander uit te pluizen. Mogelijk worden winkels gesloten om kosten de besparen… ai!

Hudson’s Bay van de beurs

Hudson’s Bay meldt tevens dat een groep aandeelhouders een bod van omgerekend 1,74 miljard euro heeft gedaan om het bedrijf van de Canadese beurs te halen. Ze hebben samen al 57 procent van de aandelen in handen.

hudson's bay zwolle
Opening in 2017. Foto | indebuurt Zwolle

Eerder dit jaar werd nog gespeculeerd over een ‘aangepaste’ winkel. Hudson’s Bay zou zich ‘herpositioneren’ en de nodige veranderingen doorvoeren.

Hoe zit het in Zwolle?

Wanneer én of Hudson’s Bay überhaupt de deuren sluit in Zwolle is (nog) niet bekend. Wij van indebuurt Zwolle houden het voor je in de gaten. Misschien heeft het concern iets aan deze tips?

hudsons-bay-zwolle

Dit moet Hudson’s Bay hebben om wél leuk te zijn voor Zwollenaren

Hudson’s Bay zit nu zo’n tweeënhalve maand in Zwolle. Of het goed gaat? Nah, niet bepaald. De winkel...

Meer over Hudson’s Bay Zwolle ontdekken?

Hudson’s Bay Zwolle warenhuizen

Gesloten09:30 - 21:00

Nieuwstraat 51, Zwolle

Bekijk meer:warenhuizen

Meer over

Nieuws

adv.