Hudson’s Bay Zwolle gaat het assortiment aanpassen

Door Hilke Vos 13 november 2017

Zou eerst Hudson’s Bay in Zwolle niet genoeg publiek trekken, blijkt nu dat het assortiment zelfs wordt aangepast in alle filialen in het land. Al komt dat vooral doordat consumenten meer acties en speciale deals willen zien, zo blijkt uit klantonderzoek.

“De warenhuisketen gaat nu meer inspelen op aanbiedingen en merken in ‘populaire prijsklassen’, zoals Alan Red en Sloggi”, zegt inkoopdirecteur Edo Beukema in De Financiële Telegraaf. Door de flexibel ingerichte winkels valt volgens de directeur makkelijk te ‘schuiven’ met merken. “Maar we worden absoluut geen discounter.”

Niet in de roos geschoten

In het artikel van de Telegraaf zegt Beukema ook niet ontevreden te zijn over de eerste acht weken van Hudson’s Bay in Nederland. “Maar we hebben ook niet meteen in de roos geschoten.” Het duurt volgens hem best een tijdje voordat de winkelketen rendabel is.

hudsonsbay-zwolle
De feestelijke opening twee maanden geleden in Zwolle. Foto | indebuurt Zwolle

Opening Hudson’s Bay

Hudson’s Bay opende in september de eerste tien winkels in Nederland, waaronder ook in Zwolle. Volgend jaar komen er nog vijf filialen bij. Voor als je nog niet bent langsgewipt: bekijk hier de Zwolse winkel van beneden tot boven.

Hudson’s Bay Zwolle warenhuizen

nu gesloten11:00 - 18:00

Nieuwstraat 51, Zwolle

Bekijk meer:warenhuizen

Meer over

Nieuws Winkelen