Hoera! Openingsdatum Hornbach bekend gemaakt tijdens carnaval

Door Pye van der Linde 12 februari 2018

Tof! De nieuwe Hornbach in Zwolle kwam met een grootste mededeling tijdens de carnavalsoptocht van zaterdag. Op 14 maart vindt namelijk de spectaculaire opening plaats van de grootste bouwmarkt van Overijssel.

Kon je niet missen afgelopen zaterdag in hartje Zwolle: een gigantische spijker op een wagen van vijftien meter. Tijdens de optocht onthulde Hornbach de openingsdatum van de gloedjenieuwe bouwmarkt in Zwolle: de deuren gaan op woensdagochtend 14 maart om 07.00 uur open.

De nieuwe bouwmarkt is de grootste van Overijssel en winkel nummer 14 in heel Nederland. “Met een oppervlakte van 15.000 vierkante meter en een assortiment van 120.000 artikelen, is het een volwaardige projectbouwmarkt met tuincentrum, dierenafdeling en afhaalcentrum”, vertelt vestigingsmanager Tonnie Balkema.

Openingsweek

Volgens Tonnie bereidt Hornbach zich momenteel voor op een feestelijke openingsweek. “Denk aan allerlei speciale artikelen, demonstraties en workshops. Het belooft het een spectaculaire belevenis te worden voor jong end oud!”

Hoewatwaar: de opening Hornbach Zwolle is op 14 maart vanaf 07.00 uur. De bouwmarkt ligt aan de Katwolderweg 6 en is goed te bereiken via de A28.

hornbach komt naar zwolle

Yippie-Jaja-Yippie-Yippie-Yeah: dit moet je weten over de nieuwe Hornbach in Zwolle

Klusfanaten stuiteren al een tijdje van blijdschap, sinds ze weten dat Hornbach naar Zwolle komt. De...

adv.