Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoera! Deze unieke bouwmarkt is Winkelier van het Jaar en dat vieren ze zo

Aangeboden door De Bouwhal 7 augustus 2019

Het is feest bij de Bouwhal! Deze uniek bouwmarkt is namelijk uitgeroepen tot Winkelier van het Jaar. De Bouwhal stak niet alleen in de provincie Overijssel met kop en schouders boven de andere bouwmarkten uit, ook landelijk zijn ze de grote winnaar. 

Verassing

Als je de Marconistraat (Marslanden C) in rijdt is de gekleurde ‘blokkendoos’ met de grote ‘vier’ het eerste wat je ziet. De Bouwhal valt op, en niet alleen qua uiterlijk! De Bouwmarkt ontving veruit de meeste stemmen in de Winkelier van het Jaar verkiezing van Reclamefolder.nl.

Dat zij uit de bus kwamen als de grote winnaar van de verkiezing kwam als een verrassing. ”Ik heb nog steeds geen idee wie ons heeft opgegeven, maar we zijn er heel blij mee. Het is een grote eer!” vertelt Jacqueline Bos, één van de eigenaren.

”We denken graag met onze klanten mee en proberen ze zowel kosten als werk te besparen”

Niet zomaar een bouwmarkt

De deelnemende winkeliers werden beoordeeld op service, kwaliteit en gastvrijheid, precies waar het bij de Bouwhal om draait! ”Wij zijn niet zomaar een bouwmarkt, we denken graag met onze klanten mee en proberen ze zowel kosten als werk te besparen,” vertelt Jacqueline. De Bouwhal is ontstaan uit haar vaders bouwbedrijf. ”Materialen die verkeerd besteld werden of waar iets mis mee was, bleven vaak liggen. Dat vond hij zonde, dus hij besloot ze te gaan verkopen.” Dit werd een gigantisch succes; de Bouwhal was geboren…

Veel voor weinig

Foto | indebuurt

Naast de persoonlijke service zijn de lage prijzen een voordeel van winkelen bij de Bouwhal.”We kunnen vaak veel hout voor weinig aanbieden, soms krijgen we bijvoorbeeld een partij hout die een beetje krom is, dan zagen we het kromme er af. Mooie meubelplaten waar net een hoekje af is kunnen onze leveranciers niet verkopen, maar wij wel!” legt Jacqueline uit. Bij de Bouwhal betaal je dan ook niet voor volledige platen, maar per vierkante meter. Ideaal, zo betaal je nooit voor hout dat je eigenlijk niet nodig hebt. Daarnaast zagen de medewerkers jouw planken ook nog eens gratis op maat. Wat wil je nog meer!

De zolder van Malle Pietje

Foto | indebuurt

Elke klant krijgt snelle service en persoonlijke aandacht. Is het druk en moet je even wachten? Geniet van een gratis kopje koffie en snuffel gelijk even rond op de zolder van Malle Pietje. ”Sommige klanten kunnen er uren rondneuzen,” lacht Jacqueline. Begrijpelijk, de zolder is een soort kringloop bomvol verborgen schatten: van boeken en platen tot deuren, meubels en klokken. Neus maar eens rond, je vindt er van alles, voor een klein prijsje!

Outlet

Foto | indebuurt

Als je bij de Bouwhal shopt weet je dus zeker dat je zo voordelig mogelijk uit bent. Daarnaast bieden ze ook vaak producten aan uit de outlet van andere winkeliers, zoals handgemaakte tassen van Sillies leer en verzorgingsproducten van Voordeeldrogisterij.nl, en diverse nieuwe producten voor bodemprijzen.”Net nieuw is deze lijn krijtverf, van Maison Mansion, een mooie matte verf, perfect om je meubels mee op te knappen,” laat Jacqueline ons zien.

Feestweek de Bouwhal

Ben je aan het klussen en heb je hout, verf of gereedschap nodig? Rijd dan eerst even langs de Bouwhal voordat je naar één van de andere grote bouwmarkten in Zwolle gaat. Van 13 t/m 17 augustus is het feest bij de Bouwhal. Dat betekent lekkere hapjes en drankjes in de winkel én heel veel leuke prijzen. Iedere klant mag een lootje trekken, de prijzen variëren van een troostprijs tot vijftig procent korting op jouw aankopen. De cadeautafel ligt vol met toffe producten en je hebt altijd prijs!

Dubbel winnen? Laat je bon dubbel afdrukken en gooi ‘m in de ton bij de kassa. Aan het eind van elke dag wordt er een bonnetje getrokken uit de ton. Deze bon wordt gedeeld op Facebook. Zie jij jouw bonnetje voorbij komen, dan win je een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag! Heb jij bijvoorbeeld vijftig euro uitgegeven bij de Bouwhal, dan krijg je een tegoedbon ter waarde van vijftig euro. Duimen maar!


Meer over De Bouwhal ontdekken?

De Bouwhal klusbedrijven

Geopend09:00 - 18:00

Marconistraat 4, Zwolle

Bekijk meer:klusbedrijven

adv.