Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hittegolf in aantocht! Deze Zwolse ondernemers maken gebruik van een tropenrooster

Door MichellevdMolen 7 augustus 2020

Als we Weeronline moeten geloven, blijven de temperaturen in Zwolle in ieder geval tot en met volgende week woensdag boven de 30 graden. Deze Zwolse ondernemers maken gebruik van een tropenrooster, om te voorkomen dat zij – en wij – wegsmelten bij deze mediterraanse warmte. 

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Dogtails

Posted by Dogtails – Hotdogs & Cocktails on Tuesday, 4 August 2020

Bij Dogtails gaan ze de komende dagen twee uur later open, om het personeel te beschermen tegen deze hoge temperaturen. Maar vanaf 16.00 kun je dan wel meteen je dorst lessen met een koude cocktail!

Het Hengelose Kaasboertje

Tropenrooster deze week vanwege de warmte😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅Deze week staan wij tot ongeveer 12.00 uur op onze markten met…

Posted by Het Hengelose kaasboertje on Wednesday, 5 August 2020

Ga jij op de markt altijd even langs bij het Hengelose kaasboertje? Het kan zomaar zo zijn dat ze er deze zaterdag niet zijn, dus houd hun Facebookpagina vandaag in de gaten! Staan ze er wel? Dan is dat tot 12 uur, zodat de kaas niet wegsmelt…

Run2Day Zwolle

In verband met de extreme hitte welke de komende tijd verwacht wordt passen wij in ieder geval onze openingstijden voor…

Posted by Run2Day Zwolle on Wednesday, 5 August 2020

Een uurtje eerder open, een uurtje eerder dicht. Prima oplossing! Wij moeten er niet aan denken – bewegen met dit weer – maar mocht je nog een sportief outfitje willen scoren, houd dan even rekening met de aangepaste openingstijden.

Kringloop Loods Unique

Posted by Kringloop Loods Unique on Thursday, 6 August 2020

Ook Kringloop Loods Unique, aan de Asterstraat 16, heeft aangepaste openingstijden tijdens de hittegolf. Ze openen dit weekend om 8 uur ’s ochtends en sluiten de deuren om half 3 ’s middags. Zo kun jij in alle koelte tweedehands pareltjes scoren!

Baki’s

𝐈𝐯𝐦 𝐡𝐢𝐭𝐭𝐞𝐠𝐨𝐥𝐟 𝐢𝐬 𝐁𝐚𝐤𝐢'𝐬 𝐯𝐚𝐧𝐚𝐟 𝐦𝐨𝐫𝐠𝐞𝐧 𝐭𝐨𝐭 𝐳𝐨𝐧𝐝𝐚𝐠 𝐯𝐚𝐧 𝟏𝟔:𝟎𝟎 𝐭𝐨𝐭 𝟐𝟐:𝟎𝟎 𝐠𝐞𝐨𝐩𝐞𝐧𝐝.𝐖𝐢𝐣 𝐡𝐨𝐩𝐞𝐧 𝐨𝐩 𝐣𝐮𝐥𝐥𝐢𝐞 𝐛𝐞𝐠𝐫𝐢𝐩. 𝐕𝐚𝐧𝐚𝐟 𝟏𝟔:𝟎𝟎 𝐬𝐭𝐚𝐚𝐧 𝐰𝐢𝐣 𝐧𝐚𝐭𝐮𝐮𝐫𝐥𝐢𝐣𝐤 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐮𝐥𝐥𝐢𝐞 𝐤𝐥𝐚𝐚𝐫.𝐌𝐞𝐭 𝐯𝐫𝐢𝐞𝐧𝐝𝐞𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐠𝐫𝐨𝐞𝐭, 𝐓𝐞𝐚𝐦 𝐁𝐚𝐤𝐢’s 😎🔥

Posted by Uitgaansagenda Zwolle on Thursday, 6 August 2020

Verlang jij dit weekend naar een stukje Turkse pizza? Houd er dan rekening mee dat Baki’s dit weekend vanaf 16 uur de deuren opent. Is natuurlijk al warm genoeg, boven zo’n oven!

Cartridge Europe Zwolle

TROPENROOSTER! Vanaf 07-08-2020 t/m 15-08-2020 zijn wij geopend van 9:30 uur t/m 17:00 uur.

Posted by Cartridge Europe Zwolle on Thursday, 6 August 2020

Is de inkt op, loop je naar Europe Cartridge, is de winkel ook nog eens gesloten! Dat gaat jou natuurlijk niet gebeuren, want nu weet je dat de winkel de openingstijden voor de komende week heeft aangepast. You’re welcome.

Vier Jaargetijden

Cooling down the cook 🥵🥶#topteam #icebucket #cooldown #coldshower #zomer2020 #restaurantlife #hittegolf #onzeninjas

Posted by Vierjaargetijden Zwolle on Thursday, 6 August 2020

Geen aangepaste openingstijden, maar te leuk om niet te delen: bij de Vier Jaargetijden weten ze wel hoe ze deze hitte doorkomen de komende dagen. Iemand een emmertje water? Vrijwilligers? Niemand?

De Beren

Wij zijn natuurlijk altijd on fire!🔥 Maar met deze temperaturen zoeken zelfs wij verkoeling!🌡💦 Wat denken jullie van deze bedrijfskleding? #hittegolf

Posted by De Beren Zwolle on Thursday, 6 August 2020

Bij de Beren blijven de openingstijden hetzelfde, want een oplossing voor de hitte: die hebben ze gevonden. Wij weten niet of schaars geklede heren nou zo helpen tegen de warmte, maar hé. Creatief is het zeker.

Bistro de Stadshoeve

Het beloofd weer warm te worden vandaag. En aangezien je rustig aan moet doen en drukte moet vermijden…hebben wij ons terras hittegolf proof gemaakt. Met heerlijk verkoelende waternevel én natuurlijk de waterspeeltuin voor de kinderen kom je zo de dag en avond wel door. Wij zorgen (naast de waternevel) uiteraard voor heerlijke verkoelende drankjes, lekkere hapjes en (h)eerlijke gerechten. Tag jouw zomerbuddy en kom zeker langs om op ons terras op de veilige 1,5 meter afstand te genieten van het heerlijke weer!#genieten #zomer #stadshagen #zwolle #stadshoeve #parkdestadshoeve #bistrodestadshoeve #biologisch #bionext #ecocert #summervibes #coolingdown #hittegolf

Posted by Bistro de Stadshoeve on Thursday, 6 August 2020

Warm? Niet bij Bistro de Stadshoeve. Geen tropenrooster, maar een verkoelende waternevel en waterspeeltuin. Het laatste is speciaal voor de kinderen, maar wij verklappen niks hoor!

Iets gemist?

Nog meer veranderingen ontdekt in de binnenstad? Laat het ons vooral weten! 

terras zwolle

Horecaregels aangescherpt: hier moet je in Zwolle rekening mee houden

We moeten ons aan meer regels gaan houden als we naar een terras, restaurant of kroeg willen. Eerder...
stadsstrand-zwolle-nazomer

Naakt in Zwolle! Hoeveel kleding moet je minimaal aan bij tropisch weer?

Als het tropisch weer wordt, trekt iedereen lekker iets luchtigs aan. Sommige mensen nemen dat wel é...
ijscoboot

Rita’s ijscoboot in Zwolse stadsgracht gaat als een tierelier: ‘Dat roze valt ook wel op’

IJsjes verkopen op het water, het blijkt booming business. Sinds enkele maanden spot je een knalroze...
Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.