Duedonna in hartje Zwolle stopt en het interieur staat te koop

Door Hilke Vos 10 januari 2019

Shoppen met fikse kortingen? Damesmodezaak Duedonna – tegenover De Librije in hartje Zwolle – sluit op 17 januari de deuren, dus houdt daarom een flinke opheffingsverkoop. Omdat álles weg moet – niet alleen de kleding – staat inmiddels ook de inboedel te koop.

“Het prachtige interieur van Duedonna is te koop! De balie, lades in notenhoutfineer, zuilen”, zo vermeldt de winkel op Facebook. “Bij interesse graag mailen naar [email protected]

Het prachtige interieur van Duedonna is te koop! De balie, lades in notenhoutfineer, zuilen. Stuur een mail bij interesse aan info@ duedonna.nl

Posted by Duedonna on Friday, 4 January 2019

Vriendinnen aan het roer

Eigenaren/vriendinnen Thérèse Buisman en Lieve Suryapranata staan al bijna twintig jaar aan het roer van kledingwinkel Duedonna, waar je terecht kunt voor topmerken als Airfield, Fabiana Filippi, Maxmara, Nice Connection, Repeat en Ribkoff.

Ongeveer zeven jaar geleden verhuisde de zaak naar de Spinhuisbredehoek 10, schuin tegenover sterrenrestaurant De Librije. Het plan is om op 17 januari de deuren te sluiten. “We hebben prachtige jaren gehad, maar op een gegeven moment is het tijd voor een nieuwe fase”, meent eigenaresse Lieve. “Je groeit langzaam naar het moment toe dat je de deuren werkelijk sluit, al is dat nu nog een beetje lastig voor te stellen.”

duodonna

Duedonna in hartje Zwolle stopt, dus dat betekent leegverkoop!

Shoppen met fikse kortingen? Damesmodezaak Duedonna - tegenover De Librije in hartje Zwolle - sluit ...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.