Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit komt er nu in Café The Livingroom in hartje Zwolle

Door Hilke Vos 21 mei 2019

Groot nieuws onlangs: Anja Louwerse heeft haar kroeg – het bekende Café The Livingroom – na ruim twaalf jaar verkocht. Inmiddels is bekend wat de nieuwe eigenaren gaan doen, namelijk een hippe wijnbar openen, waarschijnlijk weer mét live muziek, zo meldt De Stentor.

Eigenaren Pieter Blaauwhof en Hinrich Prins hebben afgelopen week hun handtekeningen gezet en hopen eind juni al open te kunnen, schrijft het dagblad. Bijna de hele inboedel van The Livingroom verdwijnt en ook de naam zal veranderen, aldus het ondernemersduo. Ook zal er straks waarschijnlijk live muziek te horen zijn; Pieter en Hinrich hopen conservatoriumstudenten een podium te blijven bieden.

Beetje rauw

Verder wordt het interieur een beetje rauw, maar niet te industrieel. “Stoer, met warme tinten, hout, koper. Mooie leren banken en vette proeftafels met misschien natuursteen erop en een gleuf waarin je de fles wijn kunt zetten.’’ Het strippen van de zaak is inmiddels begonnen, nu dus afwachten wat de officiele openingsdatum wordt. Uiteraard gaan wij dan langs voor een sneak peek!

Lees hier het volledige interview met eigenaren Pieter Blaauwhof en Hinrich Prins over de overname van het befaamde café aan het Gasthuisplein.

Deze Zwolse zaken zijn onlangs verhuisd (óf gestopt)

Loop je door de Diezerstraat en kun je ineens je favoriete hotspot niet meer vinden. Tja, er zijn ge...
  • Wil jij een 'Nieuw in Zwolle' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Zwolle.

adv.