Deze Zwolse kapsalon is straks misschien wel de beste van Nederland

Door Hilke Vos 23 mei 2018

Tof nieuws van Zwolse bodem, want kapsalon Merci Haarmode is gemeentewinnaar geworden in de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon 2018. Binnenkort mag eigenaar Erdinc Kurnaz een felbegeerde award ophalen én kan hij – samen met zijn team – de landelijke winnaar worden. Duimen draaien!

Vanaf 12 maart kon in alle gemeentes in ons kikkerlandje gestemd worden op de leukste kappers, ZZP-kappers en kapsalons. Met de meeste stemmen in the pocket maakte je kans op een titel, al werd ook gekeken naar de beste gemiddelde waardering, zodat alle kappers, ongeachte grootte, een eerlijke kans maakten. In Zwolle belandde Merci in de top tien van Overijssel, als enige Zwolse kapsalon.

En nu?

Nou, tijdens de Award Show op 3 juni worden de provinciewinnaars, de landelijke winnaars en de winnaars van de vakjury bekend gemaakt. Omdat kapsalon Merci gemeentewinnaar is ontvangt het team sowieso een award uit handen van Miss Nederland Nicky Opheij of Fred van Leer.

Wij staan op dit moment 1ste in Zwolle en 3de in Overijssel!!!Nog tot 6 mei kunt u stemmen.Heb je nog niet gestemd,…

Posted by Merci Haarmode on Monday, 23 April 2018

Hecht team

Cemile Kurnaz – de dochter van Erdinc, tevens werkzaam in de kapsalon – is erg trots op het resultaat. “Wij hebben ons ingeschreven en onze klanten laten stemmen. Dat we dan gemeentewinnaar worden en in de top tien van Overijssel staan is natuurlijk geweldig!”

Volgens Cemile is de winst wellicht te danken aan het feit dat het team erg hecht is. “We zijn een soort gezin en mensen zien dat en vinden dat fijn en vertrouwd, denk ik. We bouwen ook een band op met onze vaste klanten. Ze zijn tevreden gok ik, want ze komen niet zomaar iedere keer terug!”

Merci Haarmode kappers

Nu gesloten11:00 - 18:00

Schuttevaerkade 12 , Zwolle

Bekijk meer:kappers
kapper-de-ridder

Dit zijn volgens jullie de beste Zwolse kappers van vroeger

De kiekjes van vroegere kapperszaken riepen bij jullie veel herinneringen op. Blijkbaar hebben wij h...

adv.