Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Zwolse kapperszaak is uitgeroepen tot beste van de provincie

Door Hilke Vos 29 juni 2020

Tof nieuws van Zwolse bodem, want Ben’s Barbershop in Zwolle-Zuid is met de meeste stemmen provinciewinnaar geworden in de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon 2020. Drie keer hoera!

Vanaf maart kon in alle gemeentes in Nederland gestemd worden op de leukste kappers, ZZP-kappers en kapsalons. Met de meeste stemmen in the pocket maakte je kans op een titel, al werd ook gekeken naar de beste gemiddelde waardering, zodat alle kappers, ongeachte grootte, een eerlijke kans maakten.

Online Award Uitreiking

Tijdens de Online Award Uitreiking op maandag 29 juni werden de provinciewinnaars, de landelijke winnaars en de winnaars van de vakjury live bekend gemaakt. Ben’s Barbershop kreeg de meeste stemmen en is winnaar van de provincie Overijssel. “Leuk om te zien dat er een keer een barbershop wint. En terecht, want ze laten duidelijk zien waar ze voor staan en dragen dat ook uit”, luidt het oordeel van de jury. “Daarnaast is het een prachtige zaak én hangt er geen bordje ‘verboden voor vrouwen’, iets wat je wel vaak ziet in barbershops. Dames zijn dus ook welkom, blijkbaar!”

En dan zijn we er nog niet, want MooibijMariska uit Zwolle is de beste zzp-kapper. Ook gefeliciteerd!

Positief

Een bijzondere editie dit jaar, meent de organisatie, natuurlijk vanwege de coronacrisis. “Dank aan alle kappers en partners van de verkiezing die positief bleven en ons vroegen om het toch juist door te laten gaan. Tijdens de lockdownfase hebben heel veel kappers de verkiezing juist benut om zichtbaar te blijven.”

Live meekijken met de uitslag, let niet op ons commentaar 😊🙈

Posted by Ben De Barber on Monday, 29 June 2020

Lees ook:

Ben start barbershop in Zwolle-Zuid: ‘Ik ben zelfs opgegroeid in deze straat’

Vrienden, voetballers, ze lieten zich allemaal knippen en trimmen bij Ben in zijn schuur. "Zo is het...

Waarom dit een goed moment is om je eerste huis te kopen

Het is best spannend, het kopen van een eerste huis. Helemaal in crisistijd! Hoe fijn is het dan als...

 

adv.