Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze service van de Rabobank is superhandig én gratis

Aangeboden door Rabobank IJsseldelta 4 december 2019

Ben je slecht ter been en is een bezoek aan de bank niet mogelijk? Of heeft jouw vader of moeder hulp nodig met online bankieren? Elke klant van de Rabobank kan gebruik maken van deze service: de thuisadviseur. 

Hulp aan huis

De thuisadviseur is een kosteloze service van de Rabobank voor klanten die kortdurend of langdurig niet zelfstandig kunnen bankieren. ”We maken hiermee het contact met de bank gemakkelijker,” vertelt thuisadviseur Manon. ”Elke klant die, al dan niet tijdelijk, wat meer moeite heeft om bij de bank langs te gaan, kan gebruik maken van de financiële hulp aan huis.”

Tekst gaat verder onder de video

Vertrouwde omgeving

Manon is thuisadviseur in de regio Zwolle en helpt klanten met dagelijkse bankzaken, gewoon bij ze thuis! ”We helpen klanten met internetbankieren, zoals het installeren van de Rabo Bankieren App of het openen van een betaalrekening. Ook helpen we mensen met het opstellen van een bancaire volmacht en denken we mee over financiële zaken.” Het is dankbaar werk vertelt Manon. ”Je hebt veel directer en persoonlijker contact met de klant. Mensen vertellen eerder hoe ze hun bankzaken willen regelen wanneer ze in hun eigen, vertrouwde omgeving zijn. En als ze horen dat de dienst gratis is, zijn ze helemaal blij!”

Manon en Mark zijn thuisadviseurs in de regio Zwolle

Presentaties

Manon komt niet alleen bij klanten thuis. Zo is zij, samen met haar collega’s, regelmatig te vinden bij verschillende bijeenkomsten en beurzen om presentaties te geven over financiële zelfredzaamheid en cybercrime. Zo was Manon te vinden bij de halfjaarlijkse bijeenkomst van de seniorenorganisatie PCOB en de 55+-beurs. Jij kunt de thuisadviseurs opzoeken bij de Vitaal & Veilig Thuis Dag op 16 december in Theater De Spiegel in Zwolle.   

Ben jij of of ken jij iemand die de hulp van de thuisadviseurs goed kan gebruiken? Neem contact op met Manon of Mark door te bellen, te appen, te mailen of door de adviseurs aan te spreken tijdens één van de presentaties.


Meer over Rabobank IJsseldelta ontdekken?

Rabobank IJsseldelta banken

Gesloten08:00 - 20:00

Willemskade 1, Zwolle

Bekijk meer:banken

adv.