Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dankzij jullie kreeg deze Zwolse kapster de meeste stemmen voor de beste transformatie van 2019

Aangeboden door Kapsalon De Blitz 17 december 2019

Kapsalon De Blitz is nog maar drie maanden open en is nu al razend populair! Zwolse kapster Inge werd niet alleen genomineerd voor de Dutch Olaplex Awards, ze haalde ook nog eens de meeste stemmen binnen voor de beste transformatie van 2019.

Meeste stemmen

De Dutch Olaplex Awards is een prestigieuze kapperswedstrijd van het merk Olaplex waarbij de kleurtransformaties van Olaplex-salons in heel Nederland beoordeeld worden. Inge van Kapsalon De Blitz gaf één van haar klanten een supertoffe coupe en dingde zo mee voor de beste transformatie van 2019. Er werd massaal gestemd en na het oproepje op indebuurt stroomden de stemmen massaal binnen. Dankzij jullie mocht Inge door naar de finale, waar de vakjury haar helaas niet tot de winnares bekroonde. Wél won Inge de meeste publieksstemmen!

Ondanks dat Inge niet met de award naar huis ging is ze megablij met het resultaat: ”Ik ben trots en dankbaar voor alle steun die ik heb ontvangen. Zo tof om te zien hoeveel mensen er achter me staan, terwijl De Blitz nog maar drie maanden bestaat!” You go girl!

Is jouw haar al kerstklaar?

Wil jij een toffe, nieuwe coupe voor de feestdagen of moet je nog dringend even bijgepunt worden? Plan jouw afspraak in via de website van kapsalon De Blitz. Wees er snel bij want de agenda van Inge loopt al lekker vol. Let op: tijdens de feestdagen gelden de volgende openingstijden:

 

Lees meer over Kapsalon De Blitz:

Tof! Deze Zwolse kapster is genomineerd voor de Dutch Olaplex Awards

Tof nieuws! Inge van de Zwolse kapsalon De Blitz is genomineerd voor de Dutch Olaplex Awards. Ze is ...

Even gluren! Wij namen een kijkje in de kleurrijke kapsalon van Inge (32) in Assendorp

Het was haar grote droom: een kapsalon openen, geheel in eigen stijl! Een paar maanden geleden hakte...

Meer over Kapsalon De Blitz ontdekken?

Kapsalon De Blitz kappers

Vandaag gesloten

Sallandstraat 23 , Zwolle

Bekijk meer:kappers

adv.