De nieuwste Suzuki-modellen check je nu bij Van Bruchem

Aangeboden door Autoservice van Bruchem 5 maart 2018

Toe aan een nieuwe auto? In de showroom bij Autoservice van Bruchem staan de twee nieuwste Suzuki-modellen. Wij geven je alvast een voorproefje.  

Gloednieuwe modellen

Het gaat om de twee nieuwste auto’s: de Ignis en de Swift. Wat maakt ze bijzonder? Ze zijn veel ruimer en zuiniger dan hun voorgangers!

De Ignis

De nieuwe Ignis is een ultra compacte SUV. Met zijn strakke lijnen en retro-elementen is hij een bijzondere verschijning op de weg.

Suzuki Ignis | Indebuurt Zwolle
Foto | indebuurt Zwolle

Aan de binnenkant is de Ignis modern en fris: met kleurrijke elementen en een groot scherm voel je je de koning op de weg.

ignis-intern
Foto | Suzuki – autobruchem.nl

De Swift

De Swift is een sportieve auto. Het nieuwe model is lichter en zuiniger dan zijn voorloper en dat betekent nog meer rijplezier. Hoewel hij erg compact is van buiten, heb je ruimte genoeg voor al je bagage. De bagageruimte is namelijk 54 liter groter dan de vorige.

Suzuki Swift | indebuurt Zwolle
Foto | indebuurt Zwolle

Met een sportief stuur en een heldere 7 inch touch display voel je de luxe van de Swift. Zo bedien je muziek met de knoppen op het stuur en raak je nooit meer de weg kwijt met het supermooie navigatiesysteem.

swift-intern
Foto | Suzuki, autobruchem.nl

De betrouwbaarste

De Consumentenbond heeft een aantal maanden geleden Suzuki uitgeroepen tot het meest betrouwbare automerk. Zij staan volgens de enquête onder 10.000 autobezitters het minst vaak met pech langs de weg. Gemiddeld kreeg het merk een 8,7 en een uitschieter was de Suzuki S-Cross, die werd beoordeeld met een geweldige 9,1.

Kijkje nemen

Ben je wel benieuwd naar die nieuwe Suzuki’s? Ga dan even langs bij Van Bruchem, ze heten je van harte welkom! Als je op zoek bent naar een andere Suzuki, een Fiat of een ander merk, dan kun je ook terecht bij Autoservice van Bruchem. Ook voor onderhoud kun je langskomen, want ze hebben verstand van alle merken en modellen. Handig!

Autoservice van Bruchem autobedrijven

Vandaag gesloten

Curieweg 2, Zwolle

Bekijk meer:autobedrijven