Overval bij supermarkt SPAR in Zwolle: Wie herkent de dader? [VIDEO]

Door Hilke Vos 11 maart 2018

Een nog onbekende man heeft 19 februari twee medewerkers van supermarkt SPAR in hartje Zwolle met een vuurwapen bedreigd bij een overval. Dit blijkt uit beelden die de politie heeft vrijgegeven.

Op de beelden is te zien dat de man direct een vuurwapen op één van de winkelmedewerksters richt, zo laat De Stentor weten. Ze denkt eerst nog dat het een grap is, omdat de man netjes ‘hallo dames’ zegt. Daarna wordt de medewerkster gedwongen om – samen met een collega – al het munt- en briefgeld uit de kassa in een plastic tas van Albert Heijn te doen. Vervolgens bedankt hij de dames en vertrekt hij.

Volgens de politie gaat het om een man met een donkere huidskleur. De overvaller heeft zijn gezicht bedekt met een sjaal, maar door zijn opvallende blauwe werkbroek en jas hoopt de politie dat iemand hem herkent.

Tips

Wie de overvaller herkent kan bellen met 0800 – 6070. Een tip doorgeven zonder dat de politie achter je naam en nummer komt kan bij Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

Meer over

112 Video