Afslanken als goed voornemen in 2019: dat doe je hier

Aangeboden door Easyslim.nu Zwolle 4 januari 2019

Meer sporten, een paar kilo eraf, stralend in je bikini de komende zomer. Wat je goede voornemen ook is, bij Easyslim.nu Zwolle zorgen ze ervoor dat je weer goed in je vel komt te zitten. 

Waarom je je goede voornemen bij Easyslim.nu wél gaat halen? Omdat ze ervaringsdeskundigen hebben hebben op het gebied van gewichtsproblemen, die je op alle manieren helpen om je afslankdoel te behalen. Bovendien gebruikt Easyslim.nu een methode waarbij je slanker wordt, terwijl je heerlijk onder een dekentje ligt.

Hoe werkt het

Hoe werkt het dan? Eerst volgt een intakegesprek over jouw persoonlijke doelen en probleemzones een eerste meting en een proefbehandeling. Daarna word je voor ongeveer 40 minuten per sessie op de behandeltafel aan een revolutionair apparaat gekoppeld, waar pads op je buik, heupen en benen worden aangebracht. Via ultrasound – hoge geluidsgolven die je niet hoort of voelt – worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Deze ultrasoundtechniek zorgt ervoor dat vet uit de vetcel trilt en via het lymfestelsel je lichaam verlaat. Tegelijkertijd wordt middels elektrostimulatie je spieren getraind, die ook je vetten ‘verbranden’, wordt cellulite minder en je huid strakker. En nog een voordeel: je hoeft naast deze behandeling niet aan een of ander crashdieet.

easyslim.nu zwolle goede voornemens afvallen

“We horen vaak dat mensen zich er op verheugen als ze weer een afspraak hebben bij ons”, vertelt Michael. “Zo hebben we zelfs echtparen als klant, die samen de strijd voor minder centimeters aangaan én mogen we binnenkort, na drie jaar, onze vijfhonderdste klant begroeten! ”

Easyslim.nu Zwolle

In de knusse en gezellige ruimte van Easyslim.nu Zwolle word je warm ontvangen door het team van deskundigen, die je graag helpen om jouw afslankdoel voor 2019 te bereiken. “We snappen namelijk heel goed hoe ongemakkelijk je je kan voelen om jezelf bloot te geven. Dus vinden wij het heel belangrijk dat je gewoon jezelf kunt zijn bij ons.” Speciaal voor de mensen met het goede voornemen om direct aan de slag te gaan, betaal je in januari maar 39 euro voor een intake en proefbehandeling in plaats van 69 euro. Kijk dat is nog eens lekker het nieuwe jaar beginnen!

Nieuwsgierig?

Benieuwd? Neem contact op met Easyslim.nu Zwolle voor een intake en proefbehandeling én ervaar het zelf.

Easyslim.nu Zwolle beauty en wellness

Nu gesloten09:00 - 21:00

Dokter van Deenweg 84, Zwolle

Bekijk meer:beauty en wellness
 
easyslim.nu zwolle goede voornemens afvallen
Topper

Revolutionair afslanken: intakegesprek & proefbehandeling €39

Easyslim.nu Zwolle
- Geldig t/m 31 jan 2019

adv.