Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voetjes van de vloer! Vier jij Koningsdag bij de Belgische Keizer?

Aangeboden door de Belgische Keizer 23 april 2019

Het is bijna zover, Koningsdag 2019 in Zwolle. Wij kunnen niet wachten en zijn al weken bezig om uit te zoeken waar de beste feestjes plaats vinden. Eén ding is zeker, de Melkmarkt is de place to be, zowel tijdens Koningsdag als Koningsnacht. De hele straat kleurt oranje en bij de Belgische Keizer vier je feest tot in de vroege uurtjes.

Wat is er allemaal te doen op de Melkmarkt? Nou behoorlijk wat! Geen zorgen, indebuurt is jouw oranje gids en vertelt je waar je moet zijn tijdens het Koningsfeest. Om te voorkomen dat je verzuipt in het oranje feestgedruis hebben we een overzicht voor je gemaakt van alle activiteiten bij de Belgische Keizer en zijn twee ‘broertjes’ de Vlaamse Hoogmis en Kletsen & Proeven.

Buitenpodium Zwolle

Volgens de voorspellingen is het droog en zonnig op zaterdag 27 april. Dat betekent, voetjes van de vloer en handjes in de lucht voor het buitenpodium van de Belgische Keizer. Vanaf 12 uur ’s middags kan er al gedanst worden op live muziek. Je kunt genieten van de volgende bands en dj’s:

Koningsdag

  • Om 12 uur wordt er afgetrapt met de rock en countryband Scrambles.
  • ’s Middags om 14:00 uur kun je meebléren met de Zwolse coverband Barcode. De beste hits, de leukste meezingers en een waanzinnige lichtshow, hier moet je bij zijn!
  • En het feest is nog niet voorbij! Want om 16:oo kun je dansen op beroemde dance classics, rock of the 80’s, trance of the 90’s en meezingen met oer-Hollandse hits van de band Flame.
  • De traditionele afsluiter van iedere Koningsdag is natuurlijk de Zwolse band Juffrouw Jannie. Zorg ervoor dat je om 21:00 uur voor het podium staat want dan gaan we swingen!
koningsnacht belgische keizer
Feest bij de Belgische Keizer tijdens Koningsnacht | Foto indebuurt

Koningsnacht

  • Zorg dat je op tijd bent want om 19:00 uur kun je genieten van Ja Hoor. Deze band stond eerder in het voorprogramma van Blof, van Dik Hout en The Scene. Feest wordt het zeker!
  • Om 21:00 ga je de nacht in met coverband Lead op de grootste hits van Bon Jovi, Normaal, Hazes, Queen en many more!
  • Binnen in de Belg geniet je de hele avond en nacht van de Bereboot. Verwacht lekkere plaatjes uit de jaren 60,70 en 80 van dit dj-duo.

Pfoe, van al dat dansen word je wel moe. Wil je even met de voetjes omhoog? Doe dan gezellig een drankje bij het ‘broertje’ van de Belgische Keizer, de Vlaamse Hoogmis. Zij hebben een groot terras waar je lekker kunt zitten, en ondertussen mis je niets van het feest voor het podium.

Bodempje leggen

Wil je graag een bodempje leggen om goed te kunnen proosten op de koning? Het restaurant van de Belgische Keizer en ‘broertjes’ de Vlaamse Hoogmis en Kletsen & Proeven zijn gewoon open tijdens Koningsdag. Wil je met een groep komen eten? Reserveer dan op tijd.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door de Belgische Keizer. Meer over de Belgische Keizer ontdekken?

de Belgische Keizer cafés

Geopend10:00 - 01:00

Melkmarkt 58, Zwolle

Bekijk meer:cafés

Koningsdag 2019: dit wordt het weer in Zwolle

Koningsdag staat voor de deur! Nog heel even en dan kunnen we weer oranje tompouces eten en over de ...

adv.