Naar dit Zwolse feest op Koningsnacht moet je echt gaan volgens Coen en Sander

Aangeboden door High Energy Events B.V. 5 april 2019

Aftellen! Nog een paar weken en we kunnen samen met Coen en Sander massaal uit ons dak gaan tijdens het Koningsnachtspektakel op 26 april, dat dit jaar wederom plaatsvindt in Zwolle. De hele avond vermaken zij je met muziek van topartiesten en héél veel confetti. Speciaal op indebuurt vertellen de dj’s van radiostation Radio 538 waarom jij dit feestje niet mag missen!

Het Koningsnachtspektakel wordt sinds vorig jaar georganiseerd in onze Hanzestad door High Energy Events, in samenwerking met Coen en Sander. Na een succesvol feest in 2018 vindt dit jaar editie twee plaats, tot grote vreugde van de 538-dj’s. Sander: “Vorig jaar was geweldig. Een eerste editie is natuurlijk altijd spannend. Je gaat je toch afvragen of er genoeg mensen komen en of ze het wel leuk gaan vinden. Gelukkig werd het één groot feest! We hadden meteen een goede line-up en de sfeer was geweldig. Te gek natuurlijk dat we dit jaar een tweede editie kunnen doen!”

CoenenSander_Casper_IMG_5039

Feest en gezelligheid

Wat is eigenlijk de kracht van het Koningsnachtspektakel? “De avond voor Koningsdag voelt toch altijd net wat specialer”, meent Coen. “De sfeer is goed, mensen hebben zin in feest. En wij ook. De organisatie achter het Koningsnachtspektakel is zeer ervaren. En dat merk je: het ziet er goed uit en de line-up is top. Het zijn niet de minste artiesten die naar Zwolle komen!”

Sander: “Voor ons is prioriteit nummer één feest en gezelligheid! We willen op Radio 538 niet uitstralen alsof we boven onze luisteraars staan, maar ernaast. En dat proberen we op het podium ook: mét alle bezoekers een mooie avond hebben.”

Thuiswedstrijd

Dat het Koningsnachtspektakel in Zwolle plaatsvindt vinden de heren alleen maar leuk. “Mijn vader is er geboren”, vertelt Coen. “Zijn vader, mijn opa, had er vroeger een kapperszaak. De Peperbus kende ik al van een schilderij dat vroeger bij ons thuis aan de muur hing. Maar de echte Zwolle-kenner is Sander, die er zelf gewoond heeft! Voor hem voelt het Koningsnachtspektakel als een thuiswedstrijd.”

coen-sander-event-header-2

En de echte Zwolse artiesten dan? Vallen die in de smaak? Sander: “Zeker weten! Opgezwolle vinden we ongekend goed. En Typhoon natuurlijk. En Coen was altijd fan van Bertolf.” Volgend jaar Typhoon dus op de bühne? “Als het aan ons ligt wel natuurlijk. We zullen vast wat lijntjes uitzetten!”

Hoewatwaar?

Het grootste koningsnachtspektakel van Nederland barst vrijdag 26 april vanaf 19.00 uur los op de Grote Voort in Zwolle. Coen en Sander hebben een heel programma voor je in petto met muziek van toffe artiesten. Wie er langswippen? Komt-ie: Tino Martin, Glennis Grace, Lee Towers, Wolter Kroes, Captain Jack, Paul Elstak, Stef Ekkel, Het Feestteam, Jody Bernal, Raymon Hermans, Henk & Mick en Hitmaestro.

Verkleed komen? Zouden Coen en Sander – die zelf zeer koninklijk op het podium zullen verschijnen – heel leuk vinden. Sterker nog: bij Kostuumhuis Kalf in Zwolle kun je deze maand een fijne korting krijgen op je verkleedoutfit, dus waar wacht je nog op?! Oh, en vergeet vooral geen tickets te scoren. Tot de 26e!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door High Energy Events B.V.. Meer over High Energy Events B.V. ontdekken?

High Energy Events B.V. vrijetijd en uitgaan

Nervistraat 20, Zwolle

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan
koningsdag-zwolle-2018

Koningsdag 2019 in Zwolle: dit is er allemaal te doen

Op zaterdag 27 april 2019 is het weer zover: Koningsdag! Natuurlijk is er ook dit jaar weer van alle...

adv.