Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kerstliefhebbers opgelet! Alle Zwolse kerstmarkten in 2019 op een rijtje

Door Hilke Vos 5 november 2019

Kramen vol met comfortfood, schattige kerstversiering en als je geluk hebt ook nog een levende kerststal: wij HOUDEN van kerst! Gelukkig barst het in Zwolle barst van de kerstmarkten om alvast in de sfeer te komen. We zetten alle Zwolse kerstmarkten in 2019 op een rijtje:

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Het Festivalterrein

Zwolse-kerstmarkten-zwolle
Foto ter illustratie

Op het Grote Kerkplein in hartje Zwolle wordt een sfeervol festivalterrein ingericht waar het heerlijk toeven is met vuurtjes en warme dranken. Niet per se een traditionele kerstmarkt, wel een gezellige plek met livemuziek, glühwein en warme choco. Er zijn hapjes te verkrijgen en zo nu en dan zijn hier wat kinderactiviteiten. Zin in kerst!

Hoewatwaar: De kerstmarkt vindt plaats van 20 december tot en met 26 december 2019 op het Grote Kerkplein in Zwolle. Entree is gratis.

KerstCreatiefBeurs

Stichting Wijkgemeenschap Aa-landen houdt op 14 december een KerstCreatiefBeurs in MFC De Bolder met tegelijkertijd een kerstmarkt in het winkelcentrum. Je eigengemaakte spullen verkopen? Geef je tot 30 november op via [email protected]

Hoewatwaar: zaterdag 14 december van 9.30 tot 16.00 uur. De kerstmarkt vindt plaats in winkelcentrum Aa-landen.

Kerstmarkt Stadshagen

stadshagen kerstmarkt
Foto | Winkelcentrum Stadshagen

Naar de kerstmarkt in Stadshagen? Kan op maandag 23 december in het winkelcentrum, inclusief een avond Culihoppen (mét gratis hapjes) en een Vossenjacht.

Hoewatwaar: de kerstmarkt vindt plaats op maandag 23 december van 10.00 tot 20.00 uur. Culiphoppen vindt plaats van 18.00 tot 20.00 uur. Kraam huren (alleen non-food)? Klik hier voor meer info.

Warme Wintermarkt

kerstmarkt-zwolle
Foto: Kerstmarkt Zwolle

Op donderdag 28 november organiseert Isala Hartcentrum de jaarlijkse Warme Wintermarkt, een kraampjesmarkt met zelfgemaakte creaties door medewerkers van Isala. Ook kun je (tegen betaling) genieten van een hapje en/of een drankje.​ Tevens wordt een goed doel gesteund, namelijk De Muskathlon.

Hoewatwaar: de kerstmarkt vindt plaats op donderdag 28 november 2019 van 10.30 tot 16.30 uur. Locatie: Isala Zwolle, 1e verdieping boven Centrale hal.

Winterfair 50/50 workcenter

Kerstmarkt
Sfeerbeeld

50/50 Workcenter van het Leger des Heils organiseert een heuse winterfair met leuke kraampjes en warme wafels. Op de kerstmarkt kun je terecht voor houten meubels, cadeauartikelen, kerstitems en veel meer. Kijkend naar een haardvuur kan je luisteren naar live muziek terwijl kinderen brood mogen bakken boven het vuur. Hoe knus!

Hoewatwaar: De winterfair van 50/50 Workcenter vindt plaats op 28 november 2019 van 16:00 uur tot 20:00 uur op Dijkstraat 6 in Zwolle. Een kraam huren kost twintig euro, klik hier voor meer info.

Kerstmarkt Kringloop Zwolle

kringloop kerst
Foto | Kringloop Zwolle

Stichting Kringloop Zwolle organiseert een tweedehands kerstmarkt op 28 november. Je kunt lekker snuffelen tussen de kerstspullen en genieten van warme chocomelk, glühwein en een kerstkrans van de kerstman.

Hoewatwaar: De kerstmark op donderdag 28 november vindt plaats zowel in de winkel aan de Nieuwe Veerallee 12 als in de winkel aan de Nieuwe Deventerweg 6. De kerstmarkten starten om 18.00 uur en duren tot uiterlijk 21.00 uur.

Kerstmarkt op de Stadshoeve

kerstmarkt

Kerstinkopen doen? Zaterdag 14 december kun je terecht op Park & Bistro de Stadshoeve voor een sfeervol kerstevent, inclusief gezellige muziek, kramen met mooie kerstspullen, warme chocomelk en glühwijn. Kortom, (h)eerlijk genieten bij de bistro.

Hoewatwaar: Het kerstevent bij Park & Bistro de Stadshoeve vindt plaats op zaterdag 14 december van 15:00 uur tot 18:00 uur.

Kerstmarkt Westenholte

Ook in Westenholte vind je weer een fijne kerstmarkt, wederom op het Petuniaplein. Altijd weer gezellig, toch?

Hoewatwaar: de kerstmarkt vindt plaats op 18 december van 15.00 tot 20.00 uur op het Petuniaplein. Voor informatie of een kraam mail je naar [email protected]

What else?

Zijn we nog een Zwolse kerstmarkt vergeten? Vást wel, aangezien nog niet alle activiteiten bekend zijn. Laat het ons weten en we vullen de lijst aan.

Lees ook:

Sinterklaasintocht 2018

Sinterklaasintocht 2019 in Zwolle: dit is de route door de stad

Wát kijken we allemaal uit naar het moment dat de Sint weer in het land is. Gelukkig hoeven we nog m...
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.