Goed om te weten: met kerst eet je hier voor een leuk prijsje

Door Mandy Veenstra 10 november 2017

Al nagedacht over het kerstdiner? Nee? Gauw doen, want over 44 dagen is het alweer kerst en voor je het weet zit je favoriete restaurant vol. Gelukkig kun je in Zwolle op deze plekken al reserveren om voor een fijn prijsje te smikkelen met kerst. Wij hebben er een paar op een rij gezet: 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Drie arrangementen

koperen-hoogte-kerst
Foto: De Koperen Hoogte

Bij De Koperen Hoogte kies je uit maar liefst drie arrangementen. Heb je zin om all-in te gourmetten met de familie op je eigen gourmet? Of laat je het liever bereiden tijdens een all-in kerstbuffet? Of misschien heb je meer zin in een lekkere all-in kerstbrunch zodat je ’s avonds lekker geniet van een vrije avond. Het kan allemaal.

De Koperen Hoogte restaurants en horeca

nu openHele dag

Lichtmisweg 51, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

Driegangendiner vol sfeer

wientjesgebakkeneendenborstmettruffelsausenpolenta-lr1
Foto: Grand Hotel Bilderberg Wientjes

Het wordt een sfeervolle kerst bij Grand Hotel Bilderberg Wientjes. Het hele hotel wordt gehuld in een echte kerstsfeer. Op kerstavond geniet je van een driegangendiner in Restaurant W voor € 42,50 en op eerste kerstdag voor € 55,-. Geniet bijvoorbeeld van een proeverij van het hert of een gebakken eendenborst gemarineerd met honing en five spice. Wat dacht je van een heerlijk dessert van een crumble van stoofperen met een mousse van pure chocolade en een parfait van kaneel en stroopwafels. Jam! Ontdek hier de kerstmenukaarten van Grand Hotel Bilderberg Wientjes.

Bilderberg Grand Hotel Wientjes hotels

Op aanvraag

Stationsweg 7, Zwolle

Bekijk meer:hotels

Een Franse kerst

de-buik-van-parijs-kerst
Foto: Facebook De Buik van Parijs

Vier kerst op zijn Frans bij De Buik van Parijs. Geniet van vier gangen tijdens de middag- of avondzitting voor € 39,50. Voor kinderen is er ook een speciaal kerstmenu voor € 12,50. Joyeux Noël & bon appetit!

De Buik van Parijs restaurants en horeca

nu open16:30 - 00:00

Willemskade 6, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

Onbeperkt wokken

wokstadion-zwolle
Foto: Wokstadion Zwolle

Tijdens eerste en tweede kerstdag kun je heerlijk onbeperkt wokken bij Wokstadion Zwolle. Je geniet 2,5 uur onbeperkt van al het lekkere eten en drinken voor € 37,50 p.p. Kinderen van 2 tot en met 12 jaar zijn € 2,50 per levensjaar. Lees hier meer over het kerstarrangement bij Wokstadion Zwolle.

Wokstadion Zwolle wokrestaurants

nu gesloten16:00 - 22:00

Stadionplein 2, Zwolle

Bekijk meer:wokrestaurants

Kerstparade

humphreys-dessert-kerst
Foto: Humphrey’s

Bij Humphrey’s Zwolle geniet je ook van een heerlijk 3-gangenmenu met kerst voor € 31,50. En als kers(t) op de taart, hebben ze als nagerecht een heuse ‘Kerst parade dessert’ met Crème brûlée, tiramisu, brownie en een bolletje roomijs van Bastognekoekjes. Feestje!

Humphrey’s Zwolle restaurants en horeca

nu gesloten16:30 - 21:30

Melkmarkt 47, Zwolle

Bekijk meer:restaurants en horeca

Missen we een fijn kerstdiner?

kerstmarkten-zwolle

Zijn we een restaurant met een fijn kerstdiner in Zwolle vergeten? Laat het ons vooral weten! We vullen het lijstje graag aan met nog meer leuke kerstdiners in Zwolle.

 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶