Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Zwolle

De redactie van indebuurt Zwolle zit in het pand van DPG Media in Zwolle, gezellig bij de redactie van De Stentor en de Peperbus. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Zwolle te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Zwolle

indebuurt Zwolle
Burgemeester Drijbersingel 39
8021 DA Zwolle

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Zwolle

Hilke Vos

Community Manager

Hilke woont net iets buiten Zwolle, maar is élke dag in de Zwolse binnenstad te vinden. Je kent haar misschien van haar iets te enthousiaste huppeltje als ze door de Diezerstraat banjert. Haar lievelingsplek(ken)? Álle terrasjes op de Melkmarkt. Lees hier meer over Hilke.

E: [email protected]

 

Maaike van der Ploeg

Commercieel redacteur Maaike indebuurt Zwolle

Maaike is een 27-jarige sportverslaafde muziekfanaat uit Assendorp. Als je haar niet in de sportschool vindt, zit ze wel in het (stads)park met een boek of in de kroeg bij een bandje. Haar favoriete bezigheid? Speciaal biertjes drinken en gedichten schrijven! Lees hier meer over Maaike.

 

E: [email protected]

Marijtje Berghuis

Stagiair

Marijtje is van oorsprong een echte Terschellinger maar voelt zich helemaal thuis in Zwolle. Als je haar niet met een pen of potlood in de hand vindt terwijl ze al schrijvend en tekenend de wereld om haar heen vastlegt kom je haar wel tegen met haar neus in een dik boek. Haar favoriete bezigheid? Muziek luisteren en Netflixen! Lees hier meer over Marijtje.

E: [email protected]

Michelle van der Molen

Redacteur

Michelle is smoorverliefd op Zwolle en is er dan ook elk weekend te vinden. Al lopend door de binnenstad doet ze genoeg inspiratie op voor haar teksten, haar lach kun je zelfs in Stadshagen nog horen. Wat ze nog mist in Zwolle? Een karaokebar! Lees hier meer over Michelle.

E: [email protected]

 

Onze gastredacteuren

Simone Bus

Gastredacteur

Simone mag je wel een blauwvinger in hart en nieren noemen. Ze groeide op in deze prachtige Hanzestad waar altijd iets te doen is. Zwolse horecazaken waar ze graag komt: de Kas van Kaat, Bar & Brood en Il Carpaccio. Lees hier meer over Simone.

Jamy Kok

Gastredacteur

Jamy is geboren en getogen in Zwolle en dus een échte Blauwvinger. Deze schrijfster is niet bang om haar dromen na te jagen en is dan ook bereidt om haar grenzen te verleggen. Zo ook in het schrijven. Ze gaat geen enkele uitdaging uit de weg en houdt ervan erop uit te gaan in haar eigen stad. Lees hier meer over Jamy.

Frances Bensink

Gastredacteur

Frances heeft haar wortels kunnen laten schieten in Zwolle. “Ik geniet van de historische gebouwen, de mensen en dansen in de kroeg.” Ze woont er al acht jaar en is er niet meer weg te slaan. Ze houdt van eten bij Las Rosas, stappen in de Voorstraat en na het stappen een patatje bij de Hawaii. Lees hier meer over Frances.

Elsemiek Gerritzen

Gastredacteur

Elsemiek ruilde vorig jaar haar dorp Lemelerveld in voor de bruisende Hanzestad Zwolle. “Op vrije dagen struin ik langs de stadsmuren, verwonder ik me over onontdekte slingerende zijstraatjes of open ik de jacht op nieuwe Zwolse hotspots!” Lees hier meer over Elsemiek.

Lisa van Doorn

Gastredacteur

Lisa is verliefd geworden op de historische straatjes en mooie plekjes, maar vooral ook op de gezelligheid in Zwolle. Het liefst eet ze iedere dag een veganistisch taartje in de stad en shopt ze wekelijks bij Appel & Ei . Haar leven bruist zoals de stad zelf en ze wil je er alles over vertellen! Lees hier meer over Lisa.

Liset Groen

Gastredacteur

Liset is docent Nederlands en houdt van lekker eten, leuke mensen en heel verrassend van schrijven. Ze woont in de binnenstad en houdt van het leven hier met veel mensen om zich heen. Wel geeft ze ook eerlijk toe dat ze soms een enorme ‘zeik-binnenstadbewoner’ kan zijn. Lees hier meer over Liset.

Henrico van der Dussen

Gastfotograaf henrico

Fotografie is altijd al een belangrijk onderdeel van Henrico’s leven geweest. Als klein jochie experimenteerde hij met kleine camera’s. Zo maakte hij voor het eerst kennis met de veelzijdige kant van de fotografie en was zijn passie geboren. Hij zal indebuurt veelvuldig verrijken met mooie Zwolse kiekjes. Lees hier meer over Henrico.