Team indebuurt Zwolle

De redactie van indebuurt Zwolle zit in het pand van De Persgroep in Zwolle, gezellig bij de redactie van De Stentor en de Peperbus. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Zwolle te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Zwolle

indebuurt Zwolle
Burgemeester Drijbersingel 39
8021 DA Zwolle

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Zwolle

Mandy Veenstra

Commercieel Redacteur

Mandy woont in het gezelligste deel van Zwolle: Assendorp;) Je kent haar misschien van haar brede lach als ze in de zon op een terrasje zit. Haar lievelingsplek? Een van de Zwolse stadsparken tijdens een tof festival, met haar blote voeten in het gras, de zon op haar gezicht en een festivalglaasje in het handje. Lees hier meer over Mandy.

E: [email protected] 

Hilke Vos

Community Manager

Hilke woont net iets buiten Zwolle, maar is élke dag in de Zwolse binnenstad te vinden. Je kent haar misschien van haar iets te enthousiaste huppeltje als ze door de Diezerstraat banjert. Haar lievelingsplek(ken)? Álle terrasjes op de Melkmarkt. Lees hier meer over Hilke.

E: [email protected]

 

Merel Revet

Stagiaire bij indebuurt Zwolle merel

Merel Revet is derdejaarsstudent journalistiek op Windesheim. In 2015 verhuisde ze vanuit Zeewolde naar het prachtige Zwolle. Sindsdien is ze regelmatig te vinden op één van de vele terrassen in de stad en vindt ze het stiekem heel leuk om de geitjes op de kinderboerderij in Park de Wezenlanden te knuffelen. Lees hier meer over Merel.

E: [email protected] 

Onze gastredacteuren

Annelynn Kooistra

Gastredacteur foto-annelynn-kooistra-1

Annelynn mag je wel een blauwvinger in hart en nieren noemen. Haar hele leven woont ze al in deze prachtige Hanzestad waar altijd iets te doen is. Waar ze gek op is? Zoete taartjes, panda’s, yoga en de grote mokken cappuccino van Bagels & Beans. Lees hier meer over Annelynn.

Astrid Zijlstra

Gastredacteur melanie

Melanie is een 22-jarige student journalistiek die overdag droomt en ’s nachts schrijft. Oorspronkelijk komt ze uit het dorpje Raalte, maar na ruim twee jaar wonen in het centrum van Zwolle heeft ze de historische stad in haar hart gesloten. Doordeweeks snuffelt ze graag in de prachtige boekhandel Waanders In de Broeren en sluit ze haar week af bij café De Gezelligheid. Lees hier meer over Melanie.

Jamy Kok

Gastredacteur

Jamy is geboren en getogen in Zwolle en dus een échte Blauwvinger. Deze schrijfster is niet bang om haar dromen na te jagen en is dan ook bereidt om haar grenzen te verleggen. Zo ook in het schrijven. Ze gaat geen enkele uitdaging uit de weg en houdt ervan erop uit te gaan in haar eigen stad. Lees hier meer over Jamy.

Elsemiek Gerritzen

Gastredacteur

Elsemiek ruilde vorig jaar haar dorp Lemelerveld in voor de bruisende Hanzestad Zwolle. “Op vrije dagen struin ik langs de stadsmuren, verwonder ik me over onontdekte slingerende zijstraatjes of open ik de jacht op nieuwe Zwolse hotspots!” Lees hier meer over Elsemiek.