Het team

Team indebuurt Zwolle

De redactie van indebuurt Zwolle zit midden in Zwolle in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Zwolle te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Zwolle

indebuurt Zwolle Burgemeester Drijbersingel 39 8021 DA Zwolle

Navigeer naar

Redactie indebuurt Zwolle

Maaike indebuurt Zwolle

Maaike van der Ploeg

Commercieel Redacteur

Hi! Ik ben Maaike, commercieel redacteur indebuurt. Je vindt mij in het (stads)park met een boek of in de kroeg bij een bandje. Ik schrijf over de leuke acties en inspirerende ondernemers in Zwolle.

Robin Van Rossum

Community Manager

Sinds Robin in 2020 zijn Swapfiets heeft ingeruild voor een mooie Gazelle, heeft hij steeds meer van Zwolle ontdekt. De mooiste plekjes van Zwolle? Misschien wel de Thorbeckegracht. En wanneer het zonnetje schijnt is het ook geen straf om door de Walstraat te lopen, richting de Sassenpoort, vindt hij.

Buurtbijdragers