Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Zwolle

De redactie van indebuurt Zwolle zit in het pand van DPG Media in Zwolle, gezellig bij de redactie van De Stentor en de Peperbus. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Zwolle te vinden zijn.

Contactgegevens indebuurt Zwolle

indebuurt Zwolle
Burgemeester Drijbersingel 39
8021 DA Zwolle

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Zwolle

Maaike van der Ploeg

Commercieel redacteur

Maaike is een 28-jarige sportverslaafde muziekfanaat uit Assendorp. Als je haar niet in de sportschool vindt, zit ze wel in het (stads)park met een boek of in de kroeg naar een bandje te kijken. Haar favoriete bezigheid? Speciaalbiertjes drinken en gedichten schrijven! Lees hier meer over Maaike.

 

E: [email protected]

Robin van Rossum

Community Manager Robin is de nieuwe Community Manager

Sinds Robin in 2020 zijn Swapfiets heeft ingeruild voor een mooie Gazelle, heeft hij steeds meer van Zwolle ontdekt. De mooiste plekjes van Zwolle? Misschien wel de Thorbeckegracht. En wanneer het zonnetje schijnt is het ook geen straf om door de Walstraat te lopen, richting de Sassenpoort, vindt hij. Lees hier meer over Robin.

Michelle van der Molen

Redacteur

Michelle is smoorverliefd op Zwolle en is er dan ook elk weekend te vinden. Al lopend door de binnenstad doet ze genoeg inspiratie op voor haar teksten, haar lach kun je zelfs in Stadshagen nog horen. Wat ze nog mist in Zwolle? Een karaokebar! Lees hier meer over Michelle.

E: [email protected]

 

Mariëlle Huisjes

Stagiaire

Mariëlle is derdejaars communicatiestudent aan Hogeschool Windesheim en vervult momenteel een stage bij indebuurt Zwolle. Ze wil er voorlopig niet meer weg, want is dol op deze stad. Haar favo spots deelt ze graag met alle indebuurt-lezers, dus houd haar goed in de gaten! Lees hier meer over Mariëlle.

E: [email protected]

Onze gastredacteuren

Jamy Kok

Gastredacteur

Jamy is geboren en getogen in Zwolle en dus een échte Blauwvinger. Deze schrijfster is niet bang om haar dromen na te jagen en is dan ook bereidt om haar grenzen te verleggen. Zo ook in het schrijven. Ze gaat geen enkele uitdaging uit de weg en houdt ervan erop uit te gaan in haar eigen stad. Lees hier meer over Jamy.

Elsemiek Gerritzen

Gastredacteur

Elsemiek ruilde vorig jaar haar dorp Lemelerveld in voor de bruisende Hanzestad Zwolle. “Op vrije dagen struin ik langs de stadsmuren, verwonder ik me over onontdekte slingerende zijstraatjes of open ik de jacht op nieuwe Zwolse hotspots!” Lees hier meer over Elsemiek.

Liset Groen

Gastredacteur

Liset is docent Nederlands en houdt van lekker eten, leuke mensen en heel verrassend van schrijven. Ze woont in de binnenstad en houdt van het leven hier met veel mensen om zich heen. Wel geeft ze ook eerlijk toe dat ze soms een enorme ‘zeik-binnenstadbewoner’ kan zijn. Lees hier meer over Liset.