Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zwolse theaters

Op aanvraag Op aanvraag Alle openingstijden

Zwolse theaters

Blijmarkt 25 (Schouwburg Odeon) 8011 Zwolle

Openingstijden

Maandag
Op aanvraag
Dinsdag
Op aanvraag
Woensdag
Op aanvraag
Donderdag
Op aanvraag
Vrijdag
Op aanvraag
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Over Zwolse theaters

Zwolse theaters bestaat uit Schouwburg Odeon en Theater De Spiegel. Twee theaters waar vernieuwing, creativiteit en service hoog in het vaandel staan en die een verbindende rol hebben binnen de culturele sector. Maar ook een voortrekkersrol: Zwolse theaters, dáár gebeurt het.

Schouwburg Odeon

Het culturele hart van de stad. Waar je overdag terecht kunt voor een goede kop koffie, informatie over het culturele aanbod, concerten in de foyer of om te werken. En waar ’s avonds inspiratie en vernieuwing centraal staan tijdens één van de vele programma’s.

Theater De Spiegel

Groots en met allure! Het prachtige theater aan het stijlvolle Spinhuisplein. Waar je heen gaat voor een complete avond uit en culinair verrast wordt met arrangementen en diners. Vanuit de rode pluche stoelen kun je hier genieten van grote namen van eigen bodem en indrukwekkende internationale producties.

Meest recent over Zwolse theaters

Een kijkje achter de schermen bij Zwolse Theaters: ‘De pruiken worden gemaakt van echt haar!’

De voorstellingen van de Nederlandse Reisopera bij Zwolse Theaters worden altijd druk bezocht. Reden genoeg om een kijkje achter de schermen te nemen bij de uitverkochte opera ‘Jevgeni Onjegin’. 

Ontdek meer

Theaters Theaters

Aanbiedingen van Zwolse theaters