Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Waar je er als mens toe doet!

Vandaag 07:30 - 21:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Zwartewaterallee 25-B 8032 DZ Zwolle
Bekijk vacaturesNaar website

Openingstijden

Maandag
07:30 - 21:00
Dinsdag
07:30 - 21:00
Woensdag
07:30 - 21:00
Donderdag
07:30 - 21:00
Vrijdag
07:30 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 21:00
Zondag
09:00 - 21:00

Staat bekend om

  • Gespecialiseerd in de zorg voor ouderen met dementie
  • Iedereen voelt zich thuis en komt tot zijn recht als uniek persoon
  • Verzorgen het volledige plaatje betreft zorg

Over Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht (ZGIJV) is gespecialiseerd in de zorg voor ouderen met verschillende vormen van dementie (waaronder alzheimer) en belemmeringen in lichamelijk, psychisch of sociaal functioneren.

Zij geloven dat de mens in iedere levensfase waardevol is en willen dit blijvend actief ondersteunen. Dit doen zij door het bieden van zorg, waarbij behoud van eigen regie voorop staat, een ieder zich thuis voelt en tot zijn recht komt als uniek persoon.

Waar je er als mens toe doet!

Zij bieden zorg en behandeling vanuit vijf locaties, de Esdoorn, de Venus , de Riethorst en het Zonnehuis in Zwolle en de Hoekstee in Ommen. Elke locatie heeft een eigen gezicht. Tevens bieden zij zorg bij jou aan huis ter ondersteuning van je dagelijkse leven en zijn ze de hoofdaanbieder in Stadshagen, Assendorp, Kamperpoort, Veerallee, Pierik en Zwolle centrum. Mocht het nodig zijn, dan kun je bij de Zonnehuisgroep terecht voor therapeutische behandelingen, revalidatie, observatie en dagbesteding.

Kennismaken?

Wil je een keer kennis maken met één van de locaties? Dan ben je van harte welkom! De consulenten Wonen, Zorg en Welzijn geven je graag een rondleiding. Wil je graag meer informatie over hun zorg- en dienstverlening? Bekijk dan het gehele aanbod van Zonnehuisgroep IJssel-Vecht.

 

Meest recent over Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

kattegat-festival

Beestachtig leuke banen en meer: 8 x vacatures in Zwolle

De zomerperiode is het perfecte moment voor een carrièreswitch! Ben jij op zoek naar een nieuwe (bij)baan, stage of vrijwilligerswerk voor in de zomer? Check dan gauw dit vacaturelijstje (met…

Ontdek meer

Verpleeghuizen Verpleeghuizen

Volg Zonnehuisgroep IJssel-Vecht op Instagram

Naar Instagram