Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winkelcentrum Het Eiland

Vandaag 13:00 - 17:30 uur Geopend Alle openingstijden

Winkelcentrum Het Eiland

Pletterstraat 41 8011 VG Zwolle

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Iedere (koop)zondag geopend: Plato, Siebel, TOFF kidswear, Comfort Bodywear, Perry Sport, Bever en Trendhopper. Zie de website van Het Eiland en klik op de zwarte tekstballonnen voor openingstijden per winkel.

 

 

 

Over Winkelcentrum Het Eiland

Het Eiland is een modern stukje winkelgebied in Zwolle, naast de historische oude stadsmuur. De knusse straatjes en diverse winkels maken het gezellig om te shoppen of te lunchen op deze unieke locatie.

Ook het bekende sterrenrestaurant De Librije ligt op steenworp afstand. Parkeren kan gemakkelijk in de Q-park parkeergarage Centrum, gelegen onder Het Eiland. Toch liever met het openbaar vervoer? Het winkelcentrum ligt op 10 minuten lopen vanaf centraal station.

Winkels

Binnen Het Eiland vind je unieke en lokale winkels aan de stadsgracht in Zwolle, met o.a. fashion, sport, food, muziek en meer. De winkels die je er vindt zijn: D-Reizen, muziekwinkel Plato, het Loord Tapijten, Perry Sport, Speeleiland, Bever, Toff Kids, Comfort Bodywear, Siebel, Qinn Womenswear, kledingwinkel Appel & Ei, ByOni damesmode, Trendhopper Citystore en de CNCPT Store (koffiebar, kapsalon én waxstudio).

De volgende winkels zijn iedere (koop)zondag van de maand geopend: Plato, Siebel, TOFF kidswear, Comfort Bodywear, Perry Sport, Bever en Trendhopper.

Cultuur

De locatie aan de stadsmuur geeft een goed uitgangspunt om cultuur te snuiven en mee te doen aan de verschillende georganiseerde activiteiten. Bekijk de agenda op de website voor alle evenementen of houd de Facebookpagina in de gaten.

Meest recent over Winkelcentrum Het Eiland

Cool! Hier in Zwolle spot je weer 3D-streetpaintings

Misschien heb jij al zo’n prachtig straatschilderij gespot… Een groep internationale 3D-kunstenaars maakt in opdracht van Winkelcentrum Het Eiland op verschillende plekken in de Zwolse binnenstad weer prachtige 3D-streetpaintings. Dit…

Ontdek meer

Winkelcentra Winkelcentra