Winkelcentrum Het Eiland

De leukste winkelstraatjes in de binnenstad van Zwolle, met unieke en lokale winkels.

Vandaag 09:30 - 17:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Winkelcentrum Het Eiland

Pletterstraat 41 8011 VG Zwolle

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Iedere 1e (koop)zondag van de maand geopend: Plato, Siebel, TOFF kidswear, Comfort Bodywear. Zie de website van Het Eiland en klik op de zwarte tekstballonnen voor openingstijden per winkel.

Staat bekend om

  • Inspirerend
  • Avontuurlijk
  • Service en gemak

Over Winkelcentrum Het Eiland

Het Eiland is een modern stukje winkelgebied in Zwolle, naast de historische oude stadsmuur. De knusse straatjes en diverse winkels maken het gezellig om te shoppen of te lunchen op deze unieke locatie.

Ook het bekende sterrenrestaurant De Librije ligt op steenworp afstand. Parkeren kan gemakkelijk in de Q-park parkeergarage Centrum, gelegen onder Het Eiland. Toch liever met het openbaar vervoer? Het winkelcentrum ligt op 10 minuten lopen vanaf centraal station.

Winkels

Binnen Het Eiland vind je unieke en lokale winkels aan de stadsgracht in Zwolle, met o.a. fashion, sport, food, muziek en meer. De winkels die je er vindt zijn: D-Reizen, muziekwinkel Plato, het Loord Tapijten, Perry Sport, Speeleiland, Bever, Toff Kids, Comfort Bodywear, Siebel, Qinn Womenswear, kledingwinkel Appel & Ei, ByOni damesmode, Trendhopper Citystore en de CNCPT Store (koffiebar, kapsalon én waxstudio).

De volgende winkels zijn iedere (koop)zondag van de maand geopend: Plato, Siebel, TOFF kidswear, Comfort Bodywear, Perry Sport, Bever en Trendhopper.

Cultuur

De locatie aan de stadsmuur geeft een goed uitgangspunt om cultuur te snuiven en mee te doen aan de verschillende georganiseerde activiteiten. Bekijk de agenda op de website voor alle evenementen of houd de Facebookpagina in de gaten.

Meest recent over Winkelcentrum Het Eiland

De Heilige Boon

Dit is er sinds september 2019 allemaal nieuw in Zwolle

Oh, wat bruist onze stad toch! Van een spannende nieuwe escape room tot nieuwe restaurants: er gebeurde weer een hoop in onze stad. Deze zaken zijn in september in Zwolle…

Ontdek meer

Winkelcentra Winkelcentra