Winkelcentrum Het Eiland

De leukste winkelstraatjes in de binnenstad van Zwolle, met unieke en lokale winkels.

Vandaag 09:30 - 17:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Winkelcentrum Het Eiland

Pletterstraat 41 8011 VG Zwolle

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
13:00 - 17:30
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Iedere 1e (koop)zondag van de maand geopend: Plato, Siebel, TOFF kidswear, Comfort Bodywear. Zie de website van Het Eiland en klik op de zwarte tekstballonnen voor openingstijden per winkel.

Staat bekend om

  • Inspirerend
  • Avontuurlijk
  • Service en gemak

Over Winkelcentrum Het Eiland

Het Eiland is een modern stukje winkelgebied in Zwolle, naast de historische oude stadsmuur. De knusse straatjes en diverse winkels maken het gezellig om te shoppen of te lunchen op deze unieke locatie.

Ook het bekende sterrenrestaurant De Librije ligt op steenworp afstand. Parkeren kan gemakkelijk in de Q-park parkeergarage Centrum, gelegen onder Het Eiland. Toch liever met het openbaar vervoer? Het winkelcentrum ligt op 10 minuten lopen vanaf centraal station.

Winkels

Binnen Het Eiland vind je unieke en lokale winkels aan de stadsgracht in Zwolle, met o.a. fashion, sport, food, muziek en meer. De winkels die je er vindt zijn: D-Reizen, muziekwinkel Plato, het Loord Tapijten, Perry Sport, Speeleiland, Bever, Toff Kids, Comfort Bodywear, Siebel, Qinn Womenswear, kledingwinkel Appel & Ei, ByOni damesmode, Cosmonde Cosmetics & treatment store en de CNCPT Store (koffiebar, kapsalon én waxstudio).

Cultuur

De locatie aan de stadsmuur geeft een goed uitgangspunt om cultuur te snuiven en mee te doen aan de verschillende georganiseerde activiteiten. Bekijk de agenda op de website voor alle evenementen of houd de Facebookpagina in de gaten.

Meest recent over Winkelcentrum Het Eiland

Zwolle Pride 2019: dit moet je allemaal weten

Een kleurrijk spektakel met een duidelijke boodschap. Dat, en nog veel meer kunnen we verwachten tijdens de allereerste editie van Zwolle Pride, dat in het laatste weekend van augustus 2019…

Ontdek meer

Winkelcentra Winkelcentra

Vacatures vanWinkelcentrum Het Eiland

Werken bij Speeleiland Zwolle

Winkelcentrum Het Eiland