Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vintage Art Design

Voor uniek vintage, industriële en maatwerk meubels.

Hele dag open Geopend

Vintage Art Design

Industrieweg 17b 8061 RB Hasselt

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Vintage Art Design is altijd open op afspraak en sowieso op woensdagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur, vrijdagmiddag tussen 12:00 en 17:00 uur en zaterdag tusssen 10:00 en 17:00 uur.

Staat bekend om

  • Fabriekslampen
  • industriële meubels
  • Vintage meubels

Over Vintage Art Design

Vintage Art Design is een jong bedrijf met een passie voor mooie spullen, en dan in het bijzonder meubels met een verhaal en achtergrond. Dit zijn vaak oudere industriële meubels die door de ambacht en kwaliteit nog steeds prachtig zijn en misschien nog wel mooier dan ze al waren. Ze verkopen industriële meubels uit verschillende (Oost) Europese landen. De kwaliteit en uiterlijk van deze bijzondere meubels is ongekend. Vintage & Art en Design heeft verschillende kanalen om de meest bijzondere industriële meubels in de winkel te krijgen. 

Bij Vintage Art Design geven ze meubels een tweede leven en krijgen ze de waardering krijgen die ze verdient. Vintage Art Design verkoopt vintage meubels die uniek en gaaf zijn, kwaliteit en originaliteit is belangrijk. De vintage meubels zijn uitstekend geschikt om in een interieur te combineren met moderne meubels, industriële meubels of design.

Van meubels tot lampen

In de winkel in Hasselt, vlak onder Stadshagen, staan veel mooie design meubels. Deze worden ingekocht op markten en via particulieren aanbieders. Er staan design meubels in de winkel, maar ook schilderijen, beelden en design lampen. Heb je een design meubel in huis hebt, maar wil je verandering in je interieur? Dan kun je deze ook aanbieden bij Vintage Art Design.

Meest recent over Vintage Art Design

vintage art design

Bijzonder! Bas en Robert verkopen handgemaakte tafels

Kun jij jouw droomtafel in geen enkele woonwinkel vinden? Wat dacht je van een custom-made tafel: handgemaakt en helemaal zoals jij dat wil. Bas en Robert van Vintage Art Design…