Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van Swoll Makelaars Zwolle

De makelaar waar je wat aan hebt

Van Swoll Makelaars Zwolle

Sterrenkroos 62 8043 NX Zwolle
Naar websiteMaak afspraak

Volg ons

Staat bekend om

  • Verkopen
  • Aankopen
  • Taxatie

Over Van Swoll Makelaars Zwolle

Ben je op zoek naar een flitsende makelaar? Iemand met net iets te veel gel in zijn haar, een foute zonnebril en een snelle auto? Zo eentje die altijd te laat is en geen tijd voor je maakt? Of ben je op zoek naar een makelaar in Zwolle van wie je op aan kunt? Iemand die zijn afspraken netjes nakomt, beleefd is en vanuit liefde voor zijn vak het beste met jou voor heeft?

Mijn naam is Ruud Gort, aangenaam! Sinds 1999 ben ik werkzaam in de makelaardij en sinds 2011 heb ik mijn eigen kantoor en ben ik NVM Makelaar in Zwolle. Ik doe niets liever dan jou helpen bij de aan- of verkoop van een woning. Daarbij besef ik dat een huis tot een van jouw meest waardevolle bezittingen behoort: je steekt er vaak veel geld in. Maar dat niet alleen. Het is de plek waar je elke dag thuiskomt, van alles meemaakt en bijzondere herinneringen opbouwt.

Wil je een huis kopen of verkopen in Zwolle? Dan zie ik het als mijn taak om eerlijk tegen je te zijn. Als je het even niet meer helder ziet, neem ik voorzichtig de roze bril van je neus. Ik geef advies en wijs je op zaken die nu niet belangrijk lijken, maar het zeker wel zijn. Zo blijf je met beide benen op de grond staan. En maak je de juiste beslissing voor nu en later.

Meest recent over Van Swoll Makelaars Zwolle

Deze Zwolse makelaar krijgt geweldige reviews: ‘Geen gladde praatjes, wel handige tips’

Een betrouwbare makelaar in Zwolle vinden is een hele klus. Daarom zijn websites als Funda zo fijn: je ziet direct hoe tevreden de klanten van de makelaar zijn. Bij Van…