Urbana

Dé locatie voor jouw vergadering, diner, lunch, conferentie, bruiloft, feest of bowling

Vandaag 10:30 - 23:00 uur Nu open Alle openingstijden

Urbana

Wipstrikkerallee 213 8025 AH Zwolle
Bekijk aanbodContact opnemen

Openingstijden

Maandag
08:00 - 22:00
Dinsdag
08:00 - 22:00
Woensdag
08:00 - 22:00
Donderdag
08:00 - 22:00
Vrijdag
08:00 - 22:00
Zaterdag
10:30 - 23:00
Zondag
10:30 - 23:00

Staat bekend om

  • Begrip in Zwolle en omstreken
  • Events, feesten en catering op maat
  • Heerlijke lunch en diner in een huiselijke sfeer

Over Urbana

Urbana is de ideale plek voor eten en drinken, beleven en genieten, of je nu voor een smakelijke lunch komt of met een groot gezelschap voor een spetterend feest!

Urbana is een begrip in Zwolle en organiseren ze al jaren succesvolle diners, buffetten, bruiloften, recepties, feestjes, vergaderingen, catering en bowlingavonden.

Urbana

Urbana betekent letterlijk ‘aan de rand van de stad’. Door de groei van Zwolle is de stad en de landelijke omgeving meer naar elkaar toe gegroeid. Urbana staat nu midden in een bruisende en dynamische omgeving waarin wonen, werken en recreëren samen komen. De bereikbaarheid is dan ook ideaal. Vanaf de A28 ben je binnen 10 minuten bij Urbana en kun je je auto heel makkelijk kwijt op de grote parkeerplaats, ook met het openbaar vervoer en op de fiets is Urbana goed te bereiken.

Van spetterend feest tot avondje bowlen

Urbana beschikt over zes moderne zalen variërend van 4 tot 300 personen, die voor alle doeleinden geschikt zijn. Daarnaast hebben ze een restaurant, Pub en een gezellige bowlingbaan met vier volautomatische banen. Tijdens de koude winterdagen kun je je heerlijk opwarmen bij de sfeervolle open haard en bij mooi weer genieten van het gezellige terras tussen het groen.

Op Maat

Voor zowel privé als zakelijk kun je van de vele mogelijkheden bij Urbana genieten. Zij brengen events, feesten en catering op maat. Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die Urbana te bieden heeft. Zij denken graag met je mee.

Meest recent over Urbana

‘Gewoon lekker dansen!’ DJ Etienne la Faille draait de beste nummers tijdens de 70’s 80’s party in Urbana

‘Gewoon lekker dansen!’ DJ Etienne la Faille draai...

”Shout, shout, let it all out!” Mis jij die hits uit de jaren 70 en 80 ook zo? Aanstaande zaterdag kun jij je hart ophalen in Urbana. DJ Etienne la…

Volg Urbana op Instagram

Naar Instagram