Twinkel Kidz

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten. Een overzicht van andere cadeauwinkels vind je in onze gids.

Twinkel Kidz

Weeshuisstraat 19 8011 TZ Zwolle

Over Twinkel Kidz

Bij Twinkel Kidz winkel je altijd met veel plezier. Het sleutelwoord daarbij is gemak. En dan hebben ze het niet alleen over het gemak van online winkelen in de webshop. Dankzij de speelse inrichting van de winkel in Zwolle vermaken de kinderen zich optimaal. Zo kun jij op je gemak neuzen tussen de prachtige babykleding, kinderkleding, accessoires en leuke kraamcadeautjes.

Topmerken

Bij Twinkel Kidz vind je alle bekende merken onder één dak als Noppies, Quapi, Z8, Babyface, Like Flo, Tumble ’n Dry, Chaos & Order, Name-it, Jubel, Mortenz, Sturdy, Baby Dutch, Koeka, Bambam, Happy Horse, en Puckababy. Bekijk het ruime aanbod op de webshop of wandel gezellig de winkel in aan de Weeshuisstraat 19 in Zwolle.

Beleef de twinkeling

Winkelen bij Twinkel Kidz moet je echt zelf ervaren. Kom ook naar de winkel en tover een twinkeling in de ogen van je kind(eren).

Meest recent over Twinkel Kidz

5 x deze winkels in Zwolle hebben leegverkoop

Winkels komen en gaan in Zwolle. Blijdschap als een nieuwe parel de deuren opent, maar ook teleurstelling als we afscheid moeten nemen van een toffe hotspot. Eén voordeel: als een…