Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

’t Pestengasthuys

Vandaag 17:00 - 19:30 Geopend Alle bezorgtijden

’t Pestengasthuys

Weversgildeplein 1 8011 XN Zwolle

Bezorgen & Afhalen

Middenklasse (10,- tot 25,-)
Donderdag 17:00 - 19:30 Afhalen
Vrijdag 17:00 - 19:30 Afhalen
Zaterdag 17:00 - 19:30 Afhalen

Over ’t Pestengasthuys

Restaurant ’t Pestengasthuys waar je heen gaat voor een heerlijke avond tafelen, heeft nu ook kwalitatieve klassieke afhaal gerechten voor thuis. Zo kun je toch nog genieten van de gerechten in stijl van de keuken van ’t Pestengasthuys.

De gerechten zijn al voorbereid, zodat je thuis de huiselijke sfeer behoudt. Je hoeft geen keukenprins of prinses te zijn om dit thuis te bereiden. Het restaurant zorgt voor voldoende variatie in het aanbod, wat ook geldt voor bijpassende wijnen bij de verschillende gerechten.

Bestellingen kunnen worden afgehaald in het restaurant op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 17:00 uur tot 19:30 uur. Graag de bestelling een dag van te voren door te geven via de mail; [email protected] of telefonisch; 038 423 39 86.

Ook is het mogelijk om met de kerstdagen klassieke kerstgerechten te bestellen bij restaurant ’t Pestengasthuys. Deze vind je op de website, Facebook- en Instagrampagina van het restaurant.

Voor meer informatie kun je op de site kijken www.pestengasthuys.nl of contact opnemen.

Meest recent over ’t Pestengasthuys

eten-zwolle

De beste restaurants in Zwolle volgens locals

De beste tips, die komen van locals. Want wie in een stad woont en leeft kent vaak de allerbeste plekken. Deze week maken we een overzicht van de getipte eettentjes…