Stadkamer Zwolle

Vandaag 09:00 - 21:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Stadkamer Zwolle

7 Alleetjes 1A 8011 CV Zwolle

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Stadkamer Zwolle

In Stadkamer Zwolle komen werelden van informatie, taal, kunst en cultuur op een spannende manier samen. Bij Stadkamer hoeft niets, maar kan van alles.

In Stadkamer staan verleiden, verbinden en vernieuwen centraal. Stadkamer is een plek in Zwolle waar je kennis kunt opdoen en delen, anderen kunt ontmoeten, cultuur kunt beleven, waar je kunt lezen en lenen, koffie kunt drinken, studeren en werken, waar je geïnspireerd raakt en je kunt blijven ontwikkelen.

Je komt altijd verder

Een bezoek aan Stadkamer Zwolle begint met een hartelijk welkom. De deuren staan altijd open en de drempel is laag. Het geven van informatie en het delen van kennis zit ze in de genen. Of je nu komt voor een boek, een voorstelling of een advies, je komt altijd verder. Ben je enthousiast over dat wat je bij de Stadkamer hebt ontdekt, dan kun je je opgeven voor bijvoorbeeld een cursus of een muziekles in de stad.

Locaties

Je vindt Stadkamer overal in Zwolle. Stadkamer Centrum aan de Zeven Alleetjes is de hoofdlocatie. Hier kun je terecht voor alles wat Stadkamer te bieden heeft: lezen en lenen, taal, cultuur en onderwijs, en studeren en ontmoeten. Bij de drie andere locaties (Stadkamer Aalanden, Stadkamer Stadshagen en Stadkamer Zuid) ligt de nadruk op lezen en lenen en op kleinschaligere activiteiten.

Stadkamer is de plek waar iedereen in Zwolle terecht kan voor kennis, informatie en advies, educatie en ontwikkeling, taal, literatuur, kunst en cultuur.

Meest recent over Stadkamer Zwolle

Afkoelen maar! 5 x lekkere ijskoffie in Zwolle

Romig, lekker koud en een goede scheut cafeïne: dé ingrediënten voor een goede ijskoffie. Met dit zonnige weer (maar ook als de zon niet schijnt) kan zo’n koel drankje natuurlijk niet…

Ontdek meer

Bibliotheken Bibliotheken