Stadkamer Zwolle

Vandaag 09:00 - 21:00 uur Nu open Alle openingstijden

Stadkamer Zwolle

7 Alleetjes 1A 8011 CV Zwolle

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
13:00 - 17:00

Over Stadkamer Zwolle

In Stadkamer Zwolle komen werelden van informatie, taal, kunst en cultuur op een spannende manier samen. Bij Stadkamer hoeft niets, maar kan van alles.

In Stadkamer staan verleiden, verbinden en vernieuwen centraal. Stadkamer is een plek in Zwolle waar je kennis kunt opdoen en delen, anderen kunt ontmoeten, cultuur kunt beleven, waar je kunt lezen en lenen, koffie kunt drinken, studeren en werken, waar je geïnspireerd raakt en je kunt blijven ontwikkelen.

Je komt altijd verder

Een bezoek aan Stadkamer Zwolle begint met een hartelijk welkom. De deuren staan altijd open en de drempel is laag. Het geven van informatie en het delen van kennis zit ze in de genen. Of je nu komt voor een boek, een voorstelling of een advies, je komt altijd verder. Ben je enthousiast over dat wat je bij de Stadkamer hebt ontdekt, dan kun je je opgeven voor bijvoorbeeld een cursus of een muziekles in de stad.

Locaties

Je vindt Stadkamer overal in Zwolle. Stadkamer Centrum aan de Zeven Alleetjes is de hoofdlocatie. Hier kun je terecht voor alles wat Stadkamer te bieden heeft: lezen en lenen, taal, cultuur en onderwijs, en studeren en ontmoeten. Bij de drie andere locaties (Stadkamer Aalanden, Stadkamer Stadshagen en Stadkamer Zuid) ligt de nadruk op lezen en lenen en op kleinschaligere activiteiten.

Stadkamer is de plek waar iedereen in Zwolle terecht kan voor kennis, informatie en advies, educatie en ontwikkeling, taal, literatuur, kunst en cultuur.

Meest recent over Stadkamer Zwolle

Bakkie doen? 5 x leukste koffiehotspots in Zwolle volgens locals

Bakkie doen? 5 x leukste koffiehotspots in Zwolle volgens locals

Elke week vragen we een Zwollenaar het hemd van het lijf over zijn of haar favoriete plekken in de stad. Van restaurants tot parken en van winkels tot gezellige, Zwolse…

Ontdek meer

Bibliotheken Bibliotheken

Aanbiedingen van Stadkamer Zwolle

Vacatures van Stadkamer Zwolle