Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Slagerij van Guilik

Vandaag 09:00 - 17:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Slagerij van Guilik

Deventerstraatweg 20 8012 AH Zwolle

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Slagerij van Guilik BBQ & Catering vind je in Hattemerboek. De slagerij bevindt zich in de Boni Supermarkt in de wijk Assendorp Zwolle aan de Deventerstraatweg. Voor ambachtelijk vlees en vleeswaren tegen een messcherpe prijs.

Over Slagerij van Guilik

Catering en barbecue

Bij van Guilik bestel je ook een buffet of barbecue vanaf tien personen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld: bij de barbecue krijg je vlees, salades, sauzen, stokbrood, bordjes en bestek en een barbecue met gas. Een buffet kun je warm laten bezorgen of makkelijk zelf thuis opwarmen. Wil je iets anders? Ze hebben ook hapjes- en partypannen! Dan heb je tot 150 heerlijke hapjes in een pan. Smullen! Maar dat is niet alles! Om je feest helemaal te compleet te maken, huur je er ook tafels, stoelen, tenten en servies.

Supermarktslager

Van Guilik heb je vast wel eens in de Boni Supermarkt in Zwolle gezien. Zij zijn namelijk de enige ambachtelijke supermarktslager in Zwolle die nog vers een lapje vlees voor je afsnijdt. Elke dag wordt het vlees door vier gediplomeerde slagers geproduceerd, gesneden en verpakt.

 

 

Meest recent over Slagerij van Guilik

barbecue-bbq

BBQ aan en gaan: hier in Zwolle haal je een barbecuepakket

Het zonnetje laat zich deze week weer wat vaker zien. Tijd om de barbecue aan te steken! Hoe fijn is het als dat gezellige barbecuefeestje compleet verzorgd wordt? Nodig je…