Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Satink Keukens

Satink doet beter z'n best voor u!

Vandaag 09:30 - 17:00 uur Geopend Alle openingstijden

Satink Keukens

Huub van Doornestraat 4 8013 NR Zwolle
Bekijk ons assortimentMaak afspraak

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Service
  • Kwaliteit
  • Transparante prijzen

Over Satink Keukens

Satink keukens is een heus begrip in Zwolle en de wijde omgeving. In de sfeervolle showroom van maar liefst 4.000 m2 vind je een grote collectie merkkeukens.

Kwaliteit en service

Een keuken koop je natuurlijk niet elke dag. Daarom zorgt Satink voor het beste advies, kwaliteit en service voor een goede prijs! Wanneer je plannen hebt voor een nieuwe keuken, helpen de adviseurs van Satink je graag om met je eigen wensen tot creatieve en functionele oplossingen te komen voor je persoonlijke situatie. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke montage staat Satink je terzijde met vakkundige adviseurs en installateurs.

Multi-keuze assortiment

Bij Satink heb je de keuze uit vele gerenommeerde merken. Zo werkt Satink op de keukenafdelingen alleen al met vijf verschillende meubelfabrikanten met ieder hun eigen producteigenschappen. Satink adviseert je graag bij het samenstellen van een keuken.

Duurzaamheid

Tegenwoordig hebben steeds meer leveranciers energiezuinige apparatuur of eco-bewuste fronten en aanrechtbladen. Satink heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en vertelt je graag in de showroom meer over het duurzaamheidsbeleid en de milieuvriendelijke keuzes die je kan maken bij de aanschaf van een keuken.

Keukens tel: 038 – 454 2975

Meest recent over Satink Keukens

Satink Keukens

Mat-zwart is het nieuwe zwart: 5 x nieuwe keukentrends

Heb je een nieuw huis gekocht of kan jouw keuken wel een make-over gebruiken? Misschien geven de keukentrends van 2021 je wat inspiratie. Welke stijlen en kleuren gaan we volgend…

Ontdek meer

Klusbedrijven Klusbedrijven

Aanbiedingen van Satink Keukens