Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Roscom Promotie

Avontuurlijk en elke dag anders!

Staat bekend om

  • Komt op de leukste plekken door heel Nederland
  • Doorgroeimogelijkheden
  • No-nonsense bedrijf

Over Roscom Promotie

Roscom Promotie is een familiebedrijf uit Zwolle en landelijk expert in persoonlijk klantcontact door het uitvoeren van ludieke acties voor grote bedrijven en merken. Landelijk trekken de speciaal opgeleide verkoop- en serviceteams eropuit om (bekende) bedrijven te vertegenwoordigen. Dit doen zij door middel van roadshows, instore demonstraties, huis-aan-huis bezoeken en enthousiaste promotieteams.

En dat van Groningen tot Maastricht, want je komt als Roscommer echt op alle plekken in Nederland. Zoals eigenaar Bas Potjes aangeeft: “We zijn net een reizend circus en dit zorgt weer voor een fantastische werksfeer. Wat superbelangrijk is, want plezier in je werk is het allerbelangrijkst.”

Familiebedrijf

Het begon allemaal in de Zwolse binnenstad, waar vader Willem samen met zoon Bas en dochter Mariël een telecomwinkel runt. De verkoop van @Home pakketten loopt als een speer. Daarom besluit Willem zijn pakketten ook aan te bieden op de plaatselijke braderie. Een goed gevulde kraam en een actieve klantbenadering zijn volgens hem de gouden combinatie. En dat blijkt, want dankzij de hoge verkoopcijfers wordt Roscom uiteindelijk top dealer bij @Home. Het duurt dan ook niet lang dat ze bekend staan om hun succesvolle verkoopacties en worden ze steeds vaker gevraagd om klanten te woord te staan met een mobiele unit op locatie. Dat brengt hen al snel op een idee. Ze besluiten de telecomwinkels te verkopen en het bedrijf ‘Roscom Promotie’ op te starten. Een bedrijf dat zich specifiek richt op datgene waar de familie Potjes zo goed in is: actieve klantbenadering.

Werken bij Roscom

En jij kan hier deel vanuit maken! Want bij Roscom Promotie zijn ze vaak op zoek naar mensen voor hun leuke team. Als Roscommer heb je een leuke uitdagende baan, bij een bedrijf waar een uitstekende werksfeer voorop staat en je zelf grote verantwoordelijkheden krijgt. Bij Roscom creëer je zo je eigen doorgroeimogelijkheden.

Roscom Academy

Als nieuwe Roscommer word je dan ook gelijk opgenomen in de Roscom-familie door vanaf dag 1 mee te lopen met een coach. Ook word je klaargestoomd bij de Roscom Academy. Hier leer je mensen goed te observeren, gedrag te herkennen en de juiste vragen te stellen zodat je ze zo goed mogelijk kunt helpen. Vaardigheden waar je als mens dus ook echt wat aan hebt in het dagelijkse leven. Ideaal, toch?! Je krijgt na afronding van de Academy zelfs een certificaat en ben je een master geworden in excellente klantenservice.

Meest recent over Roscom Promotie

Zwolse vacatures: cocktails shaken en werken in de gevangenis

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten zes leuke vacatures in Zwolle op een rij. Zit jouw droomjob er…

Ontdek meer

Werkplekken Werkplekken

Vacatures van Roscom Promotie

Callcenter Medewerker

Roscom Promotie