Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Restaurant Poppe

Culinair genieten in sfeervolle ambiance met open Franse keuken

Restaurant Poppe

Luttekestraat 66 8011 LS Zwolle
Reserveer nu

Bezorgen & Afhalen

Luxe (meer dan 25,-)
Maandag 09:00 - 18:00

Over Restaurant Poppe

Restaurant Poppe is gevestigd in een voormalige hoefsmederij aan de rand van de historische binnenstad van Zwolle. De eigentijdse gerechten zijn gebaseerd op de Franse keuken.

Beleving

In een open keuken, midden in het restaurant, worden de gerechten door de koks met mooie en verse producten bereid. Naast het á la carte menu is het ook mogelijk om te kiezen voor het menu van de smid en de op seizoenen gebaseerde menu’s.

Poppe’s Open Wijnen

Het restaurant in hartje Zwolle heeft tevens een rijk gevulde wijnkelder, waar je kunt rekenen op een mooie en culinaire belevenis. Poppe verzorgt dan ook graag wijnadvies: welk wijnarrangement past bij jouw gekozen menu pas. Wil je het zelf bepalen? Geen probleem, vraag dan naar de uitgebreide wijnkaart, met daarop onder andere de ‘pittige’ Merlot, de ‘frisse’ Sauvignon Blanc en de ‘zachte’ Viognier.

Sfeervolle bovenverdieping

Poppe beschikt ook over een verdieping waar zich de sfeervolle ruimtes de ‘Huiskamer’ en ‘Gelagkamer’ bevinden. Deze etage is zowel voor zakelijk als privé beschikbaar; erg leuk voor een bijzondere gelegenheid!

Meest recent over Restaurant Poppe

Deze Zwolse horecazaken maken van jouw huis een restaurant

Mis jij het ook? Een avondje uit, lekker buiten de deur eten, in een restaurant? De horeca in Zwolle is gesloten, maar deze zaken hebben een coronaproof oplossing bedacht. Een restaurant aan…