Rebound World Zwolle

Vandaag 13:00 - 20:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Rebound World Zwolle

Ossenkamp 3 8024 AG Zwolle

Openingstijden

Maandag
15:00 - 20:00
Dinsdag
15:00 - 20:00
Woensdag
13:00 - 20:00
Donderdag
13:00 - 20:00
Vrijdag
13:00 - 21:00
Zaterdag
10:00 - 20:00
Zondag
10:00 - 18:00

Over Rebound World Zwolle

Jump je blij en fit op de trampolines in Zwolle bij Rebound World. Gewoon even stoom af blazen, een feestje vieren, hapje eten of om gewoon voor de fun…. Er is voor iedereen wel iets te doen bij trampolinepark Rebound World Zwolle.

Kom je springen? Dan ga je je niet snel vervelen. Daag je vrienden uit bij dodgeball, oefen je saltoskills op de airbag en ga los op de slamdunk. Je kunt van alle activiteiten gebruik maken.

Veiligheid voorop

Iedereen moet veilig trampoline kunnen springen. Daarom draagt iedereen verplicht de antislipsokken van Rebound World. Hiervoor vragen we eenmalig €1,- voor de aanschaf, zodat iedereen zijn eigen paar sokken heeft. Ook bestaat het team uit ervaren sporters met een sportopleiding. Je vindt er altijd een paar in onze springhal. Ze houden een oogje in het zeil, en zijn er ook om trucjes uit te leggen of om tips te geven.

Lekker eten

Sporten is belangrijk, maar lekker eten ook. Ze maken graag lekkere broodjes, serveren stukken taart of bakken patatjes. Door het panoramaraam kunnen ouders een oogje in het zeil houden, terwijl ze een boekje lezen of nog wat e-mails beantwoorden.

Bereikbaarheid

Je vindt Rebound World Zwolle op bedrijventerrein De Vrolijkheid op nog geen 10 minuten van het centrum. Ze zitten dichtbij de snelweg en parkeren is gratis. Liever met het openbaar vervoer? Dat kan ook. Er gaan meerdere bussen die kant op.

Meest recent over Rebound World Zwolle

rebound-world-zwolle

Vervelen tijdens de zomervakantie? Niet met deze vijf leuke aanbiedingen

Tijdens de zomervakantie zijn er veel mensen de stad uit. Niet zo veel te beleven in Zwolle, zou je denken. Niet is minder waar! Verveel jij je toch dan hebben…