Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Kas van KAAT

Op aanvraag Op aanvraag Alle openingstijden

De Kas van KAAT

Herfterlaan 2a 8024 PJ Zwolle

Openingstijden

Maandag
Op aanvraag
Dinsdag
Op aanvraag
Woensdag
Op aanvraag
Donderdag
Op aanvraag
Vrijdag
Op aanvraag
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
Op aanvraag

Over De Kas van KAAT

De Kas van KAAT en de kwekerij van SymBIO&zo zijn onderdeel van de Omega-groep. Deze zorgorganisatie biedt begeleiding op gebied van wonen, ambulante- gezinsbegeleiding en werk en dagbesteding. Bij Omega Groep staat de ontmoeting tussen mensen dan ook centraal. Deze menselijke ontmoeting is het uitgangspunt van alles wat ze bij Omega Groep doen.

Omega Groep biedt begeleiding aan kinderen, jongvolwassenen en volwassen op elk gebied van het leven. De meeste mensen die een beroep doen op de hulp van Omega Groep hebben een verstandelijke en/of psychische beperking.

Zelf regie in handen
Omega Groep gaat er vanuit dat ieder mens het liefst zelf de regie over zijn leven voert en zo zelfstandig mogelijk wil leven. Maar soms lukt dat niet. Daarom zijn de erkenning van wat de cliënt nodig heeft om kwaliteit in zijn leven te ervaren èn de erkenning van wat de medewerker nodig heeft om daaraan een bijdrage te kunnen leveren verankerd in de visie van Omega Groep.

Diverse begeleiding
De manier waarop Omega Groep de begeleiding biedt is divers, bijvoorbeeld door ambulante of gezinsbegeleiding, door arbeid of dagbesteding en door middel van woonbegeleiding. Samen met de cliënt kijken de medewerkers van Omega Groep welke begeleiding het best aansluit bij zijn of haar leven.  Waar nodig zoekt Omega Groep naar nieuwe vormen van hulp om deze zo goed mogelijk te laten aansluiten bij dat wat we samen met de cliënt nodig vinden.

De Kas van KAAT

Eén van deze begeleiding is door middel van de Kas van KAAT. Een fijne en veilige werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Samen werken ze met respect voor het milieu, de natuur en elkaar op het land van KAAT. Ze plukken appels uit de tuin van KAAT en maken daar (bio) appelmoes van in grote pannen. En diezelfde appel gebruiken ze om hun appelKAATje te bakken in de bakkerij. Lekker bij de (bio) koffie die vers gezet wordt in het café van KAAT. En als je naar huis gaat, vergeet dan niet de appelboor aan te schaffen, zodat je thuis ook nog wat kunt met een kilo (bio) appels van KAAT.

Kijk daar worden ze bij de De Kas van KAAT nou zó blij van!

Meest recent over De Kas van KAAT

kerstboom

Kerstboom kopen in Zwolle: hier moet je wezen

Sinterklaas eruit, kerstboom erin. En aangezien de Goedheiligman volgende week weer richting Spanje vertrekt, betekent dat dus dat de kerstboom in huis gehaald mag worden. We hebben voor je op…