Natuurwinkel Gooody Fooods

Good food, feeling good én doing good

Vandaag 08:00 - 19:00 uur Nu open Alle openingstijden

Natuurwinkel Gooody Fooods

Potgietersingel 1 8011 NA Zwolle
Bekijk actiesBekijk ons assortiment

Openingstijden

Maandag
08:00 - 19:00
Dinsdag
08:00 - 19:00
Woensdag
08:00 - 19:00
Donderdag
08:00 - 21:00
Vrijdag
08:00 - 19:00
Zaterdag
08:00 - 18:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Alles is biologisch
  • Uitgebreid assortiment versproducten
  • Kennis van diëten en veel producten voor verschillende dieetsoorten

Over Natuurwinkel Gooody Fooods

Natuurwinkel GooodyFooods is dé speciaalzaak in Zwolle. Ze willen graag producten aanbieden die goed zijn voor mens, dier en onze aarde. Ze geloven in die sterke drie-eenheid. De winkel zien ze dan ook als schakel tussen ‘good food’, ‘feeling good’ én ‘doing good’.

Ze staan graag positief in het leven, met een open blik voor mensen, producten en ideeën die bijdragen aan een betere wereld. Want Natuurwinkel GooodyFooods gelooft dat een positieve bijdrage aan onze natuur bij ons terugkomt in de vorm van de lekkerste en beste producten van onze aarde.

Waarom GooodyFooods

Bij GooodyFooods vind je prachtige producten met bijzondere smaken en vormen die je niet in een gewone supermarkt vindt. Verrassend; daar houden ze van. Zelf zijn ze ook een tikkie eigenwijs. Met ruim 30 jaar ervaring in de natuurvoeding blijven ze graag dingen anders en beter doen. Voor jou als klant en voor onze omgeving. Daarom is de winkel elke dag anders. Met nieuwe producten, proeverijen, lokaal assortiment, demonstraties of activiteiten. Om die reden vind je een natuurlijke schoonheidssalon in het pand en kun je heerlijk koffiedrinken aan een grote stamtafel. Ze willen je dan ook graag uitdagen en inspireren om te ontdekken hoe lekker en goed biologische producten zijn.

Het assortiment

Bij Natuurwinkel GooodyFooods vind je vanzelfsprekend ‘good food’. Maar er is veel meer te ontdekken in het assortiment. Van je dagelijkse basisboodschappen tot echte pareltjes en verwenproducten. De ruime winkel biedt heerlijke versproducten zoals groente & fruit, brood & banket, olijven & tapas, kaas, vlees. Of wat dacht je van heerlijke maaltijdmakers, ontbijtproducten, vriesproducten vol vitaminen. Daarnaast is er een uitgebreide wijnwereld, een bijzonder groot kaasassortiment en overheerlijke kant-en-klaar-producten voor als je een keer wat minder tijd hebt om te koken.

Geniet in ruim 700m2 winkel van (h)eelijke producten ✓Biologisch ✓Fairtrade ✓Vegetarisch ✓Demeter ✓Natuurlijk.

Meest recent over Natuurwinkel Gooody Fooods

Betaald rondrijden in een BMW: 5 x vacatures in Zwolle

Werken dichtbij huis, wie wil dat nu niet! Wij hebben weer een aantal leuke vacatures in Zwolle voor je op een rij gezet. Kijk gauw of er iets voor je…

Vacatures van Natuurwinkel Gooody Fooods

Word jij onze nieuwe collega?

Natuurwinkel Gooody Fooods

Volg Natuurwinkel Gooody Fooods op Instagram

Naar Instagram