Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mondovino

Vandaag 10:00 - 17:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11:00 - 18:00
Donderdag
11:00 - 18:00
Vrijdag
11:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Betaalbare kwaliteitswijn uit eigen import
  • Geweldige uitstraling en uitstekende service
  • Ieder weekend proeven in de winkel

Over Mondovino

Ontdek de grenzeloze liefde voor mooie wijnen bij Mondovino aan de gezellige Assendorperstraat in Zwolle. Hier vindt je niet alleen de mooiste wijnen, maar ook de liefde voor hun vak.

Bert en Ella van Beek zijn beiden Vinoloog van de Wijnacademie® en willen met Mondovino met hun zorgvuldig geselecteerde aanbod ‘orde in de chaos’ scheppen.

De wijnen van Mondovino komen rechtstreeks van de veelal kleinere, nog ambachtelijk werkende wijnboeren. Hierdoor schakelen zij de tussenhandel, zoals importeurs, agenten en de directe groothandel, uit. Deze zorgvuldig geselecteerde wijnen bieden dan ook rust, bezinning, voldoening en gezelligheid, laten Bert en Ella weten.

In 2012 werden ze door het onafhankelijke en grootste wijnmagazine van Nederland, PERSWIJN (door publiek en jury) gekozen tot Wijnwinkel van het Jaar. En inmiddels staan zij ook op het online beoordelingsplatform TRUSTPILOT op nummer 1 in de categorie #WIJN.

Nieuwsgierig geworden naar de heerlijke wijnen van Mondovino? Ieder weekend ben je van harte welkom om vrijblijvend wijn te proeven bij Bert en Ella aan de proeftafel. Dus wees welkom in de wereld van wijn!

Meest recent over Mondovino

Wijn serveren bij het kerstdiner: dit zijn de do’s en dont’s

Hoe Kerst er dit jaar precies uit gaat zien, weten we nog niet. Eén ding is zeker: we zullen de feestdagen thuis gaan doorbrengen. Dat betekent uitgebreid thuis kokkerelen. Maar…

Aanbiedingen van Mondovino