Matrasconcurrent Zwolle

De grootste slaapspecialist van Noord-Nederland!

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Matrasconcurrent Zwolle

Grote Voort 7 8041 AM Zwolle
Bekijk ons assortimentBekijk acties

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 18:00
Zondag
12:00 - 17:00

Staat bekend om

  • Betaalbaar
  • Top service
  • Ruime collectie

Over Matrasconcurrent Zwolle

Matrasconcurrent in Zwolle is de grootste slaapspecialist van Noord-Nederland. Je vindt hier alles op het gebied van slapen en hebben ruim 35 jaar ervaring in de woon- en slaapwereld. Door de grote inkoop kan de matrasconcurrent jou de beste kwaliteit garanderen voor de laagste prijs van Nederland.

Matrasconcurrent telt vier winkels (waaronder Zwolle) die samen voor meer dan 6.000 vierkante meter slaapvoordeel zorgen. Naast de fysieke winkels heeft de Matrasconcurrent ook een online webshop met een ruim assortiment aan slaapvoordeel.

Outlet

Naast de reguliere collectie heeft de Matrasconcurrent ook een groot assortiment aan outlet-artikelen, deze outlet artikelen wisselen continu en worden daarom alleen in de winkel aangeboden en niet in de webshop.

Kopje koffie

In de winkel staat er ten alle tijden een verkoper voor je klaar om jou het beste advies te geven onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers! Ze zien je graag bij in de winkel, of bestel gerust online!

Meest recent over Matrasconcurrent Zwolle

Bij deze woonwinkel krijg je met Hemelvaart 10% korting op alles

Bij deze woonwinkel krijg je met Hemelvaart 10% ko...

Is jouw matras aan vervanging toe, of heb je net een nieuw bed gekocht en past het oude matras niet meer? Stap dan dit Hemelvaartweekend even binnen bij de Matrasconcurrent…

Ontdek meer

Woonwinkels Woonwinkels