Kinki Kappers Zwolle

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Kinki Kappers Zwolle

Vispoortenplas 11 8011 TH Zwolle

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Kinki Kappers Zwolle

Kinki Kappers is uitgegroeid tot een ambachtelijk en kleurrijk bedrijf met veertig salons in Nederland, twee academy’s en het Support Office; Kinki Lab. En er zit dus ook een Kinki Kappers in Zwolle!

De eerste Kinki Kappers opende in 1984 haar deuren in Eindhoven tijdens de roerige jaren tachtig en de hoogtijdagen van de punk cultuur. Het creatieve, de kleuren en het rebelse is in het DNA van alle Kinki Kappers gaan zitten. De afgelopen dertig jaar heeft Kinki veel tijd gestoken in het ontwikkelen van trainingen om het Kinki personeel op te leiden tot bijzonder technische kappers(ters). Van daar uit is het idee gekomen om een opleiding op te zetten, zo is de Kinki Academy ontstaan.

De top van Europa

De Kinki Academy is een plek waar de Kinki kappers en externe kappers opleidingen kunnen volgen. Het altijd blijven trainen van de Kinki kappers maakt dat bij Kinki op hoog niveau geknipt en gekleurd wordt, met als kers op de taart het Kinki Team, zij behoren tot de top van Europa. Ze zijn experts geworden in het kappersvak. Het beste hoe je dat kan ervaren is door binnen te lopen bij Kinki Kappers Zwolle en je te laten behandelen door één van de kappers!

Meest recent over Kinki Kappers Zwolle

Veel stress? 9 x tot rust komen in Zwolle

Veel stress? 9 x tot rust komen in Zwolle

Met overvolle agenda’s, een ellenlange to-do lijst en een hele hoop verantwoordelijkheden is het soms lekker om een momentje voor jezelf te pakken en je weer even helemaal op te laden….

Ontdek meer

Kappers Kappers