Kaartje2go

4,9
(1,2k)
4,9
(1,2k)

Over Kaartje2go

Kaartje2go maakt kaarten. Nou ja, eigenlijk maak jij jouw kaart zelf. Zij helpen je er alleen een handje mee. Dat is het concept: ervoor zorgen dat klanten zelf de mooiste kaarten kunnen maken. Met een eigen foto, teksten of met andere toffe versieringen. Ze hebben meer dan 50.000 verschillende kaarten in de meest uiteenlopende stijlen. Het allergrootste aanbod van Nederland! 

Het bedrijf heet Kaartje2go, omdat klanten op een leuke manier eenvoudig en snel unieke kaarten kunnen maken. Leuk, snel en gemakkelijk dus! Daarna doen ze de kaarten razendsnel op de post. Zo belanden al die mooie boodschappen, grappige uitnodigingen en liefdevolle verjaardagswensen vaak de volgende dag al op de deurmat. Klaar om iemand een mooie verrassing te bezorgen! Ze zijn dus niet zomaar kaartenmakers, maar ook echte #BLIJMAKERS. Want blije klanten, daar doen ze het voor.

Hoe ze duizenden klanten blij maken met onze kaartjes 

Het begon met een creatief idee, een zolderkamer en veel lef. Dat was Kaartje2go. Al snel won het bedrijf de ‘Utrechtse start’ en werkten ze hun ideeën uit. Terwijl de klanten met veel enthousiasme mooie kaarten maakten, zorgden zij voor goede kwaliteit en service. Zo slaagden ze erin om de klanten te verrassen met onverwacht goede service. Ze waren van begin af aan dus al echte #BLIJMAKERS. Vanaf dat moment kwamen er steeds meer blije klanten bij. Kaartje2go groeide snel en werd een succes!

Nadat de Consumentenbond het bedrijf eind 2008 met testoordeel 90 als beste van 12 Nederlandse aanbieders beoordeelde, deed VARA’s Kassa dat in mei 2011 ook. Kassa Magazine gaf Kaartje2go.nl de hoogste scores op gebruiksgemak, kwaliteit en prijs. Ze kregen een prachtig compliment: “Kaartje2go heeft de zaken goed voor elkaar”. In 2021 en 2022 mochten ze ons op basis van onafhankelijk onderzoek de klantvriendelijkste kaartenwinkel van Nederland noemen. En werden ze zelfs beoordeeld met plek 8 klantvriendelijkste bedrijf van alle organisaties in Nederland. Maar in juni 2022 kwam de kroon op het werk toen de consument en vakexperts Kaartje2go beloonde met de Shopping Award: Beste Webwinkel van Nederland (Thuiswinkelwaarborg.org). Onze #BLIJMAKERS waren het dus nog niet verleerd!

Artikelen over Kaartje2go

Ga naar “Van brugwachter tot salesmanager: 11 x nieuwe vacatures in Zwolle”

Van brugwachter tot salesmanager: 11 x nieuwe vacatures in Zwolle

Thorbeckegracht Zwolle

Wat anderen vinden

4,9

Kaartje2go heeft een score van 4,9 sterren op indebuurt, gebaseerd op 1150 beoordelingen.

De score is berekend op basis van onder meer de beoordelingen op Facebook.

Bekijk meer