IQ Kunstuitleen & Galerie

Vandaag 11:00 - 17:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

IQ Kunstuitleen & Galerie

Marsweg 42 - 44 8013 PD Zwolle

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
11:00 - 17:00
Zondag
Op aanvraag

Op zaterdag en zondag ook op afspraak mogelijk.

Over IQ Kunstuitleen & Galerie

IQ is de grootste Kunstuitleen en Galerie van Nederland, met meer dan 1200 vierkante meter kunst. De galerie heeft een showroom in Zwolle, waar je kunt kiezen uit meer dan 2000 kunstwerken. 

Maak gebruik van de unieke Kunstuitleen-formule, of koop je favoriete kunstwerk direct of in rentevrije termijnen aan. Ze adviseren je graag met hun jarenlange ervaring (sinds 1985).

Kunstuitleen

Wil je kunst huren? Bij IQ Kunstuitleen & Galerie kun je al vanaf vijf euro per maand een kunstpareltje kiezen. Wil je eens wat anders, omdat je erop uitgekeken bent, je het interieur verandert of zie je een ander kunstwerk dat je nog mooier vindt? Dan ruil je het gewoon om! De leenperiode is onbeperkt. Hoe leuk en handig!?

Je bepaalt zelf hoelang je een kunstwerk in huis wilt hebben. Daar komt bij dat je het grootste deel van jouw vaste maandbedrag spaart, zodat je in de loop van de tijd een tegoed opbouwt waardoor jouw favoriete kunstwerk jouw eigendom kan worden.

Kunst kopen

Uiteraard kun je bij IQ natuurlijk ook ‘direct’ een kunstwerk aankopen. En heb je de mogelijkheid om dit in 10 termijnen af te betalen, rentevrij! Je kunt het kunstwerk dan direct mee naar huis nemen. Twijfel je nog over een kunstwerk? Vraag dan een gratis Proefplaatsing aan.

Gratis proefplaatsing

Met een gratis Proefplaatsing heb je de mogelijkheid het kunstwerk (eventueel met één of meerdere alternatieven) eerst thuis te ervaren, voordat je een beslissing neemt. Is het kunstwerk naar wens? Dan kun je besluiten het kunstwerk te huren of te kopen. Is het toch niet helemaal wat je er van verwacht had? Dan nemen ze het kunstwerk gewoon weer mee.

Meest recent over IQ Kunstuitleen & Galerie

Vroeg clubben en Ibiza Markt in Zwolle: 6 x weekendtips

Het is weer vrijdag en dat betekent bijna weekend! Het belooft een heerlijk weekendje te worden vol kunst en kleur: van een flower power-markt tot een regenboogfeestje om de liefde…