Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Indy Truck

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Indy Truck

Ceintuurbaan 16M 8024 AA Zwolle

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
17:00 - 20:00
Zaterdag
17:00 - 20:00
Zondag
17:00 - 20:00

Allergieën? Bij de de gerechten staan allergeneniconen vermeld. Andere wensen? Laat het in de opmerkingen bij het bestellen even weten. Bedankt voor de support. Stay safe & healthy!

* Vanwege maatregelen tegen het coronavirus kunnen openingstijden aangepast zijn.

Over Indy Truck

Door de coronacrisis en alle events en beurzen die afgelast zijn, staat Foodtruck INDY met heerlijke Thaise gerechten nagenoeg stil. Wij blijven niet stil zitten, maar gaan door met het maken van de lekkerste gerechten zoals je van ons gewend bent. Deze gerechten kun je vanaf nu afhalen bij onze Drive-IN-DY aan de Ceintuurbaan 16M in Zwolle.

INDY is open voor Take-Away!

Wil je thuis lekker genieten van onze heerlijke Thaise gerechten, check ons menu en bestel eenvoudig online! Je bestelling kan je dan afhalen op onze DRIVE-IN-DY locatie aan de Ceintuurbaan 16M in Zwolle. De locatie is gemakkelijk te bereiken per voet, fiets of auto en er is ruime parkeergelegenheid.

Op locatie

Indy als foodtruck op locatie? In verband met de coronacrisis is dat onder bepaalde voorwaarden mogelijk. Check daarvoor het initiatief www.buurtkeukens.nl. Indy komt naar je straat om deze te voorzien van al haar lekkere Thaise gerechten.

Meest recent over Indy Truck

Even geen festivals, wel festivalfood uit de Zwolse Foodtruck van Arthur en Elisabeth

Even geen Rollende Keukens dit Hemelvaartsweekend, maar Foodtruck INDY van Arthur en Elisabeth rolt gewoon door. Met de Drive-IN-DY aan de Ceintuurbaan met afhaalthais voor thuis. Ook fungeert de foodtruck…