Heatdesign

Heatdesign

Industrieweg 10 a 8071 CT Nunspeet

Over Heatdesign

De aantrekkelijkheid van Heatdesign is de korte lijnen binnen het bedrijf en de kwaliteit van de houtkachels. Door de verkoopconcept houden ze de kosten laag en kunnen ze de klant tegemoetkomen in budget. Een aantrekkelijke gedachte!

Maar Heatdesign is meer dan dat. De modernste technieken en ontwikkelingen op gebied van verwarming volgen ze op de voet. Jouw houtkachel koppelen aan het centrale verwarmingssysteem, al dan niet in combinatie met zonneboiler, levert een aanzienlijke besparing op waardoor je de investering snel terugverdient. In een tijd van stijgende energieprijzen is het verstandig om tijdig in te spelen op alternatieven. Maak een afspraak met Heatdesign en laat je informeren over de mogelijkheden.

Showroom van ruim 4.000 m2

Heatdesign is gevestigd in een schitterend bedrijfspand aan de Industrieweg 10 A in Nunspeet waar je in een showroom van ruim 4.000 m2 naast kachels ook tuinmeubelen en een jacuzzi of sauna kunt kopen. Alles op gebied van buitenleven en wellness is hier verkrijgbaar maar ook houtbouw, dakkapellen, Darvolex vloerdelen of wandbekleding, tuinhuizen, overkappingen, zonwering, kunstgras e.d. Een ware tuinbeleving voor iedereen!

De montage en andere diensten verrichten ze in samenwerking met hun netwerk van erkende installateurs afhankelijk van jouw woonplaats.

Meest recent over Heatdesign

Lekker knus bij de open haard en óók heel veel besparen op je stookkosten? Kan gewoon!

Lekker knus bij de open haard en óók heel veel bes...

Het is koud, nat, guur: echt december. Dan wil je toch niks liever dan ’s avonds voor de warme kachel of open haard zitten met je lief, kind of hond én…

Ontdek meer

Speciaalzaken Speciaalzaken