Harry, de Smaakspecialist

De lekkerste winkel van Zwolle!

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Harry, de Smaakspecialist

Van der Capellenstraat 57 8014 VV Zwolle
Naar webshopContact opnemen

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 21:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Bijzondere producten
  • Grote diversiteit aan producten
  • Goed prijs-kwaliteit

Over Harry, de Smaakspecialist

Bij Harry, de Smaakspecialist vind je een groot assortiment kaas en delicatessen. Veel van deze producten komen van kleine lokale producenten die werken volgens de Slow Food gedachte.

Slow Food staat voor Good, Fair & Clean. Dus goede en smaakvolle producten voor een eerlijke prijs én met respect voor de natuur.

Kaas en delicatessenwinkel

In 2002 is Harry Schonewille (a.k.a. Harry, de Smaakspecialist) begonnen met een kaas en delicatessenwinkel in Zwolle Zuid. Dit was eerst een paar jaar onder franchise, maar sinds 2009 geheel zelfstandig. Gelukkig maar, want hij kan nu veel beter de Slow Food principes doorvoeren in zijn winkel.

Webshop

Ook online kun je genieten van de heerlijke producten van Harry, de Smaakspecialist. Via de webshop Deliweb bestel je heel gemakkelijk een groot deel van de producten die ze ook in de winkel hebben (zowel voor de horeca als voor de particulier).

De Smaak van Zwolle

Maar dit is niet het enige wat Harry, de Smaakspecialist doet. Onder de naam ‘De Smaak van Zwolle’ organiseert hij een aantal keer per jaar (streek)markten in Zwolle.

Meest recent over Harry, de Smaakspecialist

stadsstrandd

Bubbels op het Stadsstrand of dansen in een modewinkel? 5 x weekendtips in Zwolle

YES! Het is weer bijna weekend. En je hoeft je niet te vervelen, want er valt weer genoeg te beleven in onze bruisende stad. Wij maakten een handig lijstje met…