Hair Plaza Zwolle

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Hair Plaza Zwolle

Sassenstraat 19 8014 PC Zwolle

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:00
Zaterdag
08:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Over Hair Plaza Zwolle

Hair Plaza Zwolle bestaat uit gepassioneerde ervaren topstylisten, coloristen en hoofdhuidspecialisten die je een creatieve en realistische kijk op haarmode, beauty, fashion en lifestyle willen meegeven.

Ze hebben het hier niet over ‘de’ looks of ‘het’ kapsel van dit moment, maar ze proberen je beste kanten te accentueren en daarmee jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken.

Professioneel advies

Er bestaan geen vaste regels voor hair, beauty of fashion; het staat niet vast wat je perse WEL of juist NIET moet doen. Het geheim is dat je samen met de stylisten van Hair Plaza uitvindt wat bij jouw lijfstijl past. Belangrijk is wel een professioneel advies en bijbehorende behandeling waarbij absolute kwaliteit verzekerd is.

Duurzame en schone wereld

Het populaire budgetknippen tref je dan ook niet in hun structuur aan, Hair Plaza gaat voor kwaliteit en aandacht. De passie die de stylisten van Hair Plaza voor hun ambacht hebben, herken je meteen. Ze werken daarom uitsluitend met exclusieve producten die alleen in kapsalons gebruikt mogen worden en bijdragen aan een duurzame en schone wereld.

Voel je goed

Ze hopen dat jouw bezoek aan Hair Plaza Zwolle een waardevolle aanvulling is geweest op jouw uitstraling en zelfvertrouwen, maar het allerbelangrijkste is dat jij je er goed mee voelt en er iedere dag van geniet!

Meest recent over Hair Plaza Zwolle

Dit zijn volgens jullie de allerbeste Zwolse kappers van vroeger

De kiekjes van vroegere kapperszaken riepen bij jullie veel herinneringen op. Blijkbaar hebben wij heel veel kappers over het hoofd gezien. Daarom hier een tweede lijstje met coiffeurs in Zwolle die nu…