Hair Plaza Zwolle

Where hair, beauty & lifestyle become ONE!

Vandaag 09:00 - 18:00 uur Nu open Alle openingstijden

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Hair Plaza Zwolle

Sassenstraat 19 8014 PC Zwolle
Naar websiteMaak afspraak

Openingstijden

*Openingstijden kunnen afwijken tijdens de feestdagen

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 20:00
Zaterdag
08:30 - 16:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Gepassioneerde ervaren topstylisten
  • Sustainable
  • Uitsluitend exclusieve producten

Over Hair Plaza Zwolle

Hair Plaza Zwolle bestaat uit gepassioneerde ervaren topstylisten, coloristen en hoofdhuidspecialisten die je een creatieve en realistische kijk op haarmode, beauty, fashion en lifestyle willen meegeven.

Ze hebben het hier niet over ‘de’ looks of ‘het’ kapsel van dit moment, maar ze proberen je beste kanten te accentueren en daarmee jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken.

Professioneel advies

Er bestaan geen vaste regels voor hair, beauty of fashion; het staat niet vast wat je perse WEL of juist NIET moet doen. Het geheim is dat je samen met de stylisten van Hair Plaza uitvindt wat bij jouw lijfstijl past. Belangrijk is wel een professioneel advies en bijbehorende behandeling waarbij absolute kwaliteit verzekerd is.

Duurzame en schone wereld

Het populaire budgetknippen tref je dan ook niet in hun structuur aan, Hair Plaza gaat voor kwaliteit en aandacht. De passie die de stylisten van Hair Plaza voor hun ambacht hebben, herken je meteen. Ze werken daarom uitsluitend met exclusieve producten die alleen in kapsalons gebruikt mogen worden en bijdragen aan een duurzame en schone wereld.

Voel je goed

Ze hopen dat jouw bezoek aan Hair Plaza Zwolle een waardevolle aanvulling is geweest op jouw uitstraling en zelfvertrouwen, maar het allerbelangrijkste is dat jij je er goed mee voelt en er iedere dag van geniet!

Meest recent over Hair Plaza Zwolle

Wow! Deze Zwolse kappers zijn drie keer genomineerd voor de Coiffure Award 2019

Wow! Deze Zwolse kappers zijn drie keer genomineer...

Tof nieuws, want kappers Huub Eysink en Danique Frijlingh van Hair Plaza zijn niet één, niet twee, maar drie keer genomineerd voor de ‘oscars’ onder de kappers: de Coiffure Award 2019….

Volg Hair Plaza Zwolle op Instagram

Naar Instagram