Zwolle

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Profile Gait Rigter ‘de fietsspecialist’

Daar mag je méér van verwachten!

Vandaag 08:00 - 21:00 uur Geopend Alle openingstijden

Profile Gait Rigter ‘de fietsspecialist’

Rembrandtlaan 70 8021 DJ Zwolle
Bekijk aanbodContact opnemen

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
08:00 - 21:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Gespecialiseerd op het gebied van elektrische fietsen, vouwfietsen, kinderfietsen en stadsfietsen
  • Kwaliteit en tevredenheid
  • Veel verschillende merken

Over Profile Gait Rigter ‘de fietsspecialist’

Het familiebedrijf Gait Rigter bestaat al 80 jaar! Ze zijn gespecialiseerd op het gebied van elektrische fietsen, vouwfietsen, kinderfietsen en stadsfietsen. Ook voor stadsfietsen van de bekende fietsmerken ben je bij Profile Gait Rigter in Zwolle aan het juiste adres.

Gait Rigter in Zwolle is een fietsenwinkel en is dealer van onder andere: Alpina, Batavus, Brompton, Cortina, Cortina Ecomo, Fixiefietsen, Gazelle, Giant, Koga, Loekie, Sparta en vele andere merken.

Motto

Ze staan voor kwaliteit en tevredenheid en de service staat hoog op de prioriteitenlijst. Zij helpen je graag met veel enthousiasme en hebben alle kennis op het gebied van fietsen en alles wat met fietsen te maken heeft.

Alles voor de fiets

Je kunt terecht van kinderfiets tot mountainbike/racefiets. Ook in onderdelen en accessoires hebben zij veel te bieden. Fietskleding voor dames en heren, fietszitjes, fietstassen volgens de laatste trends, fietsschoenen, fietshelmen, fietsbrillen, regenkleding, fietspompen, veel kinderaccessoires, fietszadels, kortom echt van alles.

Werkplaats

Van maandag tot en met vrijdag zijn er bij Gait Rigter verschillende monteurs aanwezig om alle problemen op fietsgebied te verhelpen. Heb je een probleem met je fiets, dan kun je zonder afspraak de fiets komen brengen. Wanneer je jouw fiets bij brengt voor reparatie streven ze ernaar de fiets binnen 24 uur weer klaar te hebben staan. Zij versturen je graag, indien mogelijk, een gratis sms op het moment dat je fiets klaar is. De werkplaats is ruim opgezet, dus je fiets staat altijd binnen. Verder hebben zij natuurlijk professioneel gereedschap. Verder zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fietsen en kunnen daardoor bijna alles repareren.

Meest recent over Profile Gait Rigter ‘de fietsspecialist’

Hier moet je op letten als je een e-bike gaat kopen

Elektrische fietsen (of e-bikes) worden steeds populairder. Wie wil er nu niet een duwtje in de rug als de gure herfstwind je van de weg blaast? Maar waar moet je…