Ristorante Fratelli D’Italia

Vandaag 10:00 - 22:00 uur Nu open Alle openingstijden

Ristorante Fratelli D’Italia

Nieuwstraat 98 8011 TS Zwolle

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00 - 22:00
Woensdag
10:00 - 22:00
Donderdag
10:00 - 22:00
Vrijdag
10:00 - 22:00
Zaterdag
10:00 - 22:00
Zondag
10:00 - 22:00

Over Ristorante Fratelli D’Italia

Ristorante Fratelli D’Italia wordt gerund door de familie Cerchia, een traditioneel Napolitaanse familie. Een gezamenlijke passie voor eten is de fundatie van Ristorante Fratelli D’Italia. Kwaliteit, authenticiteit en gezelligheid is wat de familie Cerchia nastreeft.

Met vele jaren in de Italiaanse keuken en Nonna’s heerlijke recepten, kenmerken zij zich met authentieke Zuid-Italiaanse gerechten. Net als de Cerchia’s, zijn de gerechten temperamentvol en word je dagelijks verrast met geweldige smaakcombinaties. Van antipasti, huisgemaakte pasta’s tot aan heerlijke vis-en vleesgerechten. Alle producten zijn dagvers en zorgvuldig geselecteerd door de chef.

Hele dag genieten op zijn Italiaans

Je kunt de hele dag genieten bij Ristorante Fratelli D’Italia. Begin bijvoorbeeld je dag goed met een Italiaans ontbijt. Ze serveren verse croissantjes, drie soorten gebak en de lekkerste koffie vanaf 8 uur ’s morgens tot 12 uur ’s middags. Of ga gezellig zij ze lunchen. Al het brood wordt huisgemaakt en vers belegd. Je hebt keuze uit verschillende soorten bruschetta’s, belegde broodjes en verse salades. En vanaf 17:00 uur geniet je van antipasti, huisgemaakte pasta’s en pizza’s tot heerlijke vis- en vleesgerechten.

Speciale prijzen

Wat ook erg fijn is bij Ristorante Fratelli D’Italia, is dat alle pasta’s € 10,50 zijn en alle pizza’s € 9,50. Alvast een buon appetito!

Meest recent over Ristorante Fratelli D’Italia

pestengasthuys

Goed zoeken! 9 x verborgen eetplekken in/rondom hartje Zwolle

Als je door het centrum van Zwolle loopt vind je genoeg cafés en restaurants voor een hapje en een drankje. Maar als je iets verder zoekt, kom je nog veel…