De Echte Groenteman William van der Vegt

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

De Echte Groenteman William van der Vegt

Vechtstraat 57 8021 AS Zwolle

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over De Echte Groenteman William van der Vegt

Zoals met veel dingen in het leven moet de basis goed zijn. Deze basis is bij de èchte groenteman William v/d Vegt altijd kwaliteit en vers. Kwaliteit zie je terug in de super verse producten, maar ook in de klantvriendelijkheid, advisering en natuurlijk een voedselveilige productie van maaltijden en salades.

Iedere dag koopt hij via verschillende kanalen de verste producten die er te krijgen zijn. Bij de èchte groenteman vind je een gepassioneerde vakman die werkt met verse en lekkere producten waar hij echt alles over kan vertellen. Daarnaast is hij een echte inspiratiebron en adviseur op het gebied van groente en fruit.

Voedselveiligheid

Het bereiden, presenteren en verkopen van panklare groenten, rauwkostsalades en maaltijden vraagt om een professionele aanpak. Om de kwaliteit van de bereide producten te waarborgen wordt de èchte groenteman William v/d Vegt periodiek gecontroleerd door een onafhankelijk bacteriologisch controlebureau. Aan de hand van diverse checklisten wordt het gehele bedrijf doorlopen en wordt hier een rapportage van gemaakt.

Meest recent over De Echte Groenteman William van der Vegt

5 x hier haal je je kant-en-klaar-maaltijden in Zwolle

5 x hier haal je je kant-en-klaar-maaltijden in Zwolle

Er zijn van die dagen dat je gewoon geen zin hebt om te koken. Een vette hap halen is natuurlijk een optie, maar als je toch iets gezonder wilt eten…

Ontdek meer

Groenteboeren Groenteboeren